AKP'liler sokak röportajı sırasında önce 'Ülkede cahiller bolsa o ülkede din tüccarlığı yapılır' diyen gence, ardından muhabire saldırdı!

47 izlenme 29 Mart 2023
Reklamlar

Yapılan bir sokak röportajında AKP'liler önce 'Ülkede cahiller bolsa o ülkede din tüccarlığı yapılır' diyen gence, sonra da muhabire saldırdı.


İstanbul Üsküdar'da yapılan bir sokak röportajı AKP'liler tarafından provoke edildi. Önce 'Ülkede cahiller bolsa o ülkede din tüccarlığı yapılır' diyen gence saldıran AKP'liler sonra da muhabire saldırdı.

Gerçek Gündem

Bunlar da İlginizi Çekebilir

İl Sağlık Müdürü: Hasta sayımız yüksek, bu hızda giderse bir şehir hastanesi daha olsa yetmez! Kemal Sunal'dan zam yorumu "Milletin durumu gayet iyi !" Erdoğan’ın “Yürekleri yetse cumhurbaşkanı da istifa etsin diyecekler” sözlerine Kaftancıoğlu'ndan bomba yanıt! Binali Yıldırım'ın çocuklarının yeni işi: Zeytin!