AKP'liler İmamoğlu geldi diye Kadın Aktivite Merkezi'nin kepenklerini kapattı, İmamoğlu isyan etti! 'Bu talimatı veren akla yazık!'

108 izlenme 27 Ağustos 2020
Reklamlar
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Başakşehir Sular Vadisi’nde incelemelerde bulundu.

Gezinin en ilginç anı ise, vadi içinde faaliyet gösteren Başakşehir Belediyesi’ne ait Başakşehir Kadın Aktivite Merkezi (BAKMER) önünde yaşandı. İmamoğlu’nun geldiğini duyan çalışanlar, merkezi boşalttı.

Kepenkleri kapatan çalışanlar, bölgeden uzaklaştı. Olaya tanık olan İmamoğlu, tepkisini, “Yazık. Beylikdüzü’nde başkanken gideceğim İSMEK’lerde de, Allahhhh, bakıyorsun koşa koşa kapılar kapanıyor. Ben, bunları yaşadım. Yazık; kadınlara yazık yani. Bu talimatı veren akla yazık. Bu, bir talimat. Kim verdi onu, bilemiyorum ama o akla yazık. ‘Çabuk! Boşaltın orayı, İmamoğlu geliyor!’ Böyle bir bakış yani” sözleriyle dile getirdi.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Bakan Yumaklı'nın 'cebimizde uçak yok' açıklaması saç baş yoldurdu Erdoğan ‘normalleşme’ dedi, Prof. Dr. Mehmet Ceyhan uyardı: OHAL ilan etmek zorunda kalabiliriz! CHP o paraların peşini bırakmıyor! AKP'nin zenginlerinden bu sefer şatafatı bir hayli bol sünnet düğünü !