İlker Başbuğ hakkında “FETÖ'nün siyasi ayağı” tartışmasından dolayı suç duyurusunda bulunan isimlerden olan AKP Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın'ın da olduğu bazı AKP'li önemli isimlerin FETÖ'cülerin düzenlediği etkinlikle ilgili kareleri ortaya çıktı. AKP'lilerin, FETÖ'nün Teksas İmamı Kemal Öksüz'ün başkanlığını yaptığı “Avrasya Amerikalılar Turkuaz Konseyi”nin 2012'de düzenlediği resepsiyona katıldığı belirlendi. Aynı resepsiyona AKP İstanbul Milletvekili Mustafa Ataş ve İstanbul Milletvekili Halide İncekara'nın katıldığı da görüldü. Merkezi Teksas Eyaleti'nin Houston kentinde bulunan Avrasya Amerikan Turkuaz Federasyonu ve Türk Amerikan Ticaret Odası tarafından düzenlenen resepsiyonda AKP'li vekillerin FETÖ'cü Adil Öksüz'le birlikte ödül dağıttıkları öğrenildi. FETÖ'cü resepsiyonla ilgili haber o dönemde AA tarafından “New Mexico'da Türkiye Rüzgarı” başlığıyla servis edildi.
O ZAMAN FETÖCÜ DEĞİLDİLER
Resepsiyona katılan AKP'liler, Ahmet Aydın konuyla ilgili şunları söyledi. “Yıl 2012. Çok yurtdışı gezilerimiz oldu. Gittiğimiz her yerde büyükelçilik nezdine STK'ları hep ziyaret ederdik. Bu da 17/25ten çok çok önceydi. O gün onların FETÖ'cü olduğu konusunda ortada bir durum yok. Fi tarihinde ‘Şununla konuştunuz bununla konuştunuz' diyorlar. Olada bilir… Ki ben bu resepsiyonu hatırlamıyorum bile! Başındaki şahsı da tanımam bilmem.”
Mustafa Ataş ise “Doğrudur. Üzerinden geçmiştir 810 sene” dedi. Halide İncekara ise fotoğraflar için şunları söyledi: “Biz milletvekiliyiz davet ederler bir yere, gideriz. Programlar büyükelçilik nezdinde olur. Oradakileri de tanımam. Devletin tedirginliği olsa zaten gitmezdik.”

Erdoğan’ın ‘yumuşama dili’ kısa sürdü: "Fitne kazanı kaynatanların oyunları"18 izlenme
Her 7 haneden 1’i elektrik faturasını ödeyemiyor29 izlenme
Yılbaşı çekilişinden devlet ne kadar kazanacak?72 izlenme
Beyoğlu Belediye Başkanı İnan Güney: "Emekli evi açtık, küçümsüyorsunuz, '1 liraya çay' diyorsunuz. Keşke insanlar 1 liraya çay içebileceği mekânlara ihtiyaç duymasa"67 izlenme
Kapatılan Atatürk Havalimanı'nda yarın yeni araç şovu var6 izlenme
İşte Yeni Türkiye ! Telefonla konuşmak için elektrik direğine çıkıyorlar !78 izlenme
Azerbaycan, Ermenistan'a ait 193. Özel Kuvvetler Birliği'nin karargâhının ele geçirildiğini duyurdu!73 izlenme
CHP'lilerden sosyal medyada ses getiren video! 'Nereye gitti bu paralar?'78 izlenme
Turistlerin paralarını el çabukluğu ile çalıp sokakta göbek attılar
MHP’den Akşener’e suç duyurusu!
Balıkesir'de katledilen üniversiteli motokurye Ata Emre'nin, ailesiyle ve kız arkadaşıyla olaydan 1 hafta önce çekilen son görüntüleri ortaya çıktı
İcrada 23 milyon dosya var, 3 milyon kişi icralık oldu!