Partisinin grup toplantısında Adalet Bakanı Akın Gürlek’e yönelik iddialarını sürdüren CHP Genel Başkanı Özgür Özel, yeni belgeler açıkladı. Özel, şu mesajları verdi:
“190 yıl boyunca alacağı maaşla edinilmiş mal, mülk var. ID numaralarının yalan olduğunu söyleyen yok. Bir eksiklik varsa çıkıp söyleyin.

MAAŞLARIN İKİ KATI
Akın Gürlek’in gizlemediği Mahal’ler var. Ankara’da 1, İzmir’de 2 tane. Mahal projelerini yapan firma Türkerler İnşaat, yıllar önce başka bir firma ile ihtilaf yaşamış. 2021’de dosya takipsizliğe uğramış.
Akın Gürlek, İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı olunca dosya yeniden açılmış ve Türkerler lehine karar verilmiş. Mahal projelerine bu tapular alınıyor ya, verilen paranın hesap hareketlerini görelim.
Bunların emsal değerleri 71 milyon. Biz ‘Ömür boyu alacağı maaşının 19 katı malı var’ diyoruz. O maaşının 2.5 katı kadar malı olduğunu söylüyor.
Şimdi gösterdiği tapuların içinde olmayan Tema’daki ev. Ama Tema’dan açıklama var. Bir başka örnek 96 milyonluk Senfoni Evleri satış sözleşmesi; imza, mühür, isimler. Tapu yok ama resmî belge var.

Eski CHP Milletvekili Emine Ülker Tarhan, yeniden CHP’ye katıldı. Özel, “Baba ocağına dönüyor” diyerek Tarhan’a rozetini taktı.
HODRİ MEYDAN
Dava açacağım diyor. Ama bir dava yok. Ben açacağım. Avukat tapu sicil kayıtlarını isteyecek, hakim karar vermek için getirecek; o zaman millet kim doğru söylüyor, kim yalan söylüyor görecek. Hodri meydan.
AK Partili arkadaşlar: elinizdeki belgeleri genel başkana götürecekseniz, AK Parti’nin genel başkanına götürün. Şikayet edilecekse genel başkanınıza niye gitmiyorsunuz? Çünkü o herşeyi sizden daha iyi biliyor.’
Özel, tapu memurlarına soruşturma açılmasına değinerek, “Hepsinin FETÖ bağlantısı çıkıyormuş, kendince FETÖ şampuanı ile ellerini yıkayıp temize çıkacaklar. Hiçbiri bizim kaynağımız değildir” dedi. Kürsüden İBB tutuklularının fotoğraflarının olduğu dövizi gösteren Özel, “Tayfun Kahraman, Murat Çalık, Buğra Gökce, Ramazan Gülten ve Fatih Keleş’e aileleri üzerinden zulmediliyor” diyerek tutuksuz yargılama isteğini tekrarladı.
Sözcü
Bulduğu cep telefonu için teşekkür beklerken, ifadeye çağrıldı!314 izlenme
SON DAKİKA: İşte İmamoğlu'nun mazbatası!270 izlenme
Doktorlar yıkılan hastanelere atandı63 izlenme
Atatürk ve Erdoğan’a hakaretle suçlanan işçiye altı yıl hapis138 izlenme
Özel güvenlik sayısı, asker ve polisi 3’e katladı!154 izlenme
Bir AKP'linin mantığıyla elektirik zammı yorumu !4387 izlenme
Vatandaş pazardaki sebze-meyve fiyatlarına isyan etti67 izlenme
Yandaşlar işte böyle zengin ediliyor!937 izlenme
AKP'li vekil o pozu için kendini böyle savundu
Nureddin Nebati'den itiraf! "Çarpılan küçük yatırımcı oldu"
'Ülkücüyüm' diyen vatandaş AKP ve MHP'ye ateş püskürdü! 'Konuşan herkesi terörist ilan ediyorlar. Ülkücüyüm diyen adam kimsenin gidip boyunduruğu altına girmez!'
Seçil Erzan sadece futbolcuları değil, Nuray Ablasını da dolandırmış