İstanbul Fatih’te polis çevirmesi sonrasında ceza yiyen ve otomobili trafikten men edilen Özlem Atan sinir krizi geçirmiş ve dakikalarca bağırmıştı. AKP’li yöneticinin polise çağrısı şaşkınlık yarattı.
İstanbul Üsküdar İlçe Belediyesi’nin AK Partili Belediye Meclis Üyesi Ahmet Tokkan, sosyal medya hesabından yaptığı yorumlarda, polisin Özlem Atan’a şiddet uygulaması gerektiğini ifade etti ve şok sözler kullandı.
Haliç Üniversitesi Strateji ve İş Geliştirme Daire Başkanı Özlem Atan’ın, sinir krizi geçirdiği anların görüntüsü iki gün önce haber kanallarında, internet sitelerinde ve gazetelerde haber olmuştu.
1 Kasım Perşembe günü Fatih'in Balat Sahili'nde polis çevirmesi sonrasında Özlem Atan’a 578 lira para cezası kesilmiş ve otomobili trafikten men edilmişti. Bu durum nedeniyle üniversitedeki yönetim kurulu toplantısına gidemeyen akademisyen Özlem Atan sinir krizi geçirmişti.
Özlem Atan’ın o anları ise, Polis memuru tarafından çekilmiş ve sosyal medyada paylaşılmıştı.
AKP’Lİ MECLİS ÜYESİ: “BASIN SOPAYI ADİ KARIYA”
Özlem Atan’ın trafik cezasının ardından sinir krizi geçirdiği anları, birçok haber sitesi sayfalarına taşımıştı.
AK Partili Belediye Meclis Üyesi Ahmet Tokkan ise sosyal medya hesabından yaptığı yorumlarda, polisin Özlem Atan’a şiddet uygulaması gerektiğini belirtti.
Tokkan, Sabah gazetesinin konuyla ilgili haberine "Fazlasıyla basın cezayı bu cazgıra" diye yorum yaptı.
Tokkan yine konuyla ilgili bir başka yorumunda "Bu karıya iyi bir sopa atmazsanız hakkımı helal etmiyorum polisler" dedi.
Ahmet Tokkan, Yeni Şafak'ın haberine ise "Basın sopayı adi karıya" yorumunda bulundu.
AKP'li Tokkan yine aynı videoya "Odunla dövmezseniz adam değilsiniz" ifadeleriyle yanıt verdi.
Ahmet Tokkan bir başka haber sitesinin konuyla ilgili haberinin paylaşımına "Basın dayağı sesi kesilir" yorumunu yaptı.
İşte Ahmet Tokkan'ın tepki çeken o yorumları:






https://www.siyasetcafe.com/akpartiliyoneticidensoksozlerbasinsopayiadikariya44236h.htm
Ekonomide fren boşaldı: En büyük banknot peynire yetmiyor33 izlenme
Tarikat fetva verdi, AKP'li belediye tekel bayisini kapattı !258 izlenme
Klima Hastalığı Nedir? Tedavisi nasıldır?31 izlenme
Her çıkan rapor midemizi daha fazla bulandırıyor: Tulum peynirinden çıkanlar pes dedirtti21 izlenme
Baba Vanga’dan 2019 kehanetleri: Putin suikaste uğrayacak, Trump hastalanacak1518 izlenme
Kılıçdaroğlu Erzincan rallisinde hesap hatası: Çeyrek altın bugün 6 bin 749 lira27 izlenme
'5 yaşındaki çocuğa istismar’ iddiasına raporlara rağmen beraat!204 izlenme
Metin Feyzioğlu elçilikte Atatürk düşmanını ağırladı!44 izlenme
Kılıçdaroğlu’na hakaret eden çocuk Erdoğan'dan babasının affını istemişti: Babanın avukatı AKP’li vekil çıktı!
8 ayda 71 bin 500 esnaf kepenk kapattı
Trabzon Ortahisar AKP İlçe Başkanı Selahaddin Çebi: “Instagram'ın kapatılması, büyük devlet olduğumuzun kanıtıdır. Eskiden kimse kapatmaya cesaret edemezdi”
Gaziantep Şehir Hastanesi’nin inşaatı hala sürüyor! Eksik personel ve hijyen sorunu iddiası