İstanbul Fatih’te polis çevirmesi sonrasında ceza yiyen ve otomobili trafikten men edilen Özlem Atan sinir krizi geçirmiş ve dakikalarca bağırmıştı. AKP’li yöneticinin polise çağrısı şaşkınlık yarattı.
İstanbul Üsküdar İlçe Belediyesi’nin AK Partili Belediye Meclis Üyesi Ahmet Tokkan, sosyal medya hesabından yaptığı yorumlarda, polisin Özlem Atan’a şiddet uygulaması gerektiğini ifade etti ve şok sözler kullandı.
Haliç Üniversitesi Strateji ve İş Geliştirme Daire Başkanı Özlem Atan’ın, sinir krizi geçirdiği anların görüntüsü iki gün önce haber kanallarında, internet sitelerinde ve gazetelerde haber olmuştu.
1 Kasım Perşembe günü Fatih'in Balat Sahili'nde polis çevirmesi sonrasında Özlem Atan’a 578 lira para cezası kesilmiş ve otomobili trafikten men edilmişti. Bu durum nedeniyle üniversitedeki yönetim kurulu toplantısına gidemeyen akademisyen Özlem Atan sinir krizi geçirmişti.
Özlem Atan’ın o anları ise, Polis memuru tarafından çekilmiş ve sosyal medyada paylaşılmıştı.
AKP’Lİ MECLİS ÜYESİ: “BASIN SOPAYI ADİ KARIYA”
Özlem Atan’ın trafik cezasının ardından sinir krizi geçirdiği anları, birçok haber sitesi sayfalarına taşımıştı.
AK Partili Belediye Meclis Üyesi Ahmet Tokkan ise sosyal medya hesabından yaptığı yorumlarda, polisin Özlem Atan’a şiddet uygulaması gerektiğini belirtti.
Tokkan, Sabah gazetesinin konuyla ilgili haberine "Fazlasıyla basın cezayı bu cazgıra" diye yorum yaptı.
Tokkan yine konuyla ilgili bir başka yorumunda "Bu karıya iyi bir sopa atmazsanız hakkımı helal etmiyorum polisler" dedi.
Ahmet Tokkan, Yeni Şafak'ın haberine ise "Basın sopayı adi karıya" yorumunda bulundu.
AKP'li Tokkan yine aynı videoya "Odunla dövmezseniz adam değilsiniz" ifadeleriyle yanıt verdi.
Ahmet Tokkan bir başka haber sitesinin konuyla ilgili haberinin paylaşımına "Basın dayağı sesi kesilir" yorumunu yaptı.
İşte Ahmet Tokkan'ın tepki çeken o yorumları:






https://www.siyasetcafe.com/akpartiliyoneticidensoksozlerbasinsopayiadikariya44236h.htm
Sigorta ve vergi borcu olmayan firmalara “beyaz bayrak” verileceği açıklandı.29 izlenme
Türk yetkililer Amerikan medyasına konuştu: EYT'de yeni formül ortaya çıktı124 izlenme
Turistlere fahiş fiyat çıkarmıştı: Faturası ağır oldu!8 izlenme
İYİ Parti’nin fındık çiftçisinin yaşadığı sorunların araştırılması önerisi AKP ve MHP oylarıyla reddedildi28 izlenme
Cübbeli Ahmet, Egemen Bağış'ı yerin dibine soktu12 izlenme
İsrail polisi sabah namazını Mescid-i Aksa'da kılmak isteyen Filistinlilere coplarla saldırdı.28 izlenme
Şaka değil ! Suudi tv kanalı 'karınızı nasıl dövmeniz gerekir' konulu kamu spotu hazırlamış !3352 izlenme
Teğmen Ebru Eroğlu hakkında mahkemeden 'pes' dedirten karar13 izlenme
Murat Kurum’un iktidar övgüsüne eski AKP’li dönerciden ders gibi yanıt! “1996 yılında 1 yıllık maaşımla babama ev almıştım. Şu an bayramda memlekete gitmeyi hayal edemiyorum”
Akar: Operasyon bölgemizdeki tek DEAŞ hapishanesinin boşaltıldığını gördük
Ekşi Sözlük kullanıcılarına soruşturma: Şehitlere yönelik suç unsuru paylaşımlar tespit edildi
CHP'li Ahmet Akın açıkladı: "Erdoğan’ın doğalgaz müjdesinden sonra 10 kez zam yapıldı"