CHP 26. Dönem Milletvekili ve Gazeteci Barış Yarkadaş, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı, Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Politikaları Kurulu üyesi ve Türk Telekom Yönetim Kurulu Üyesi olan Yiğit Bulut'un 200 bin TL'ye yakın maaş aldığının ortaya çıkmasını değerlendirdi.
Yiğit Bulut ve Ömer Fatih Sayan'ın Türk Telekom Yönetim Kurulu'nda 4 gün önce maaşlarına zam yapmasına dikkat çeken Yarkadaş'ın mesajı şöyle:
"1 TV'lere çıkıp "Merkez Bankası'nda işler yolunda" diye konuşan Yiğit Bulut, meğer ödülünü peşin almış... Bulut, bildiğiniz üzere hem Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı hem de Türk Telekom Yönetim Kurulu Üyesi. Ömer Fatih Sayan da hem Ulaştırma Bakan Yard. hem de TT Yön. Krl. Bşk.
2 Bu iki kafadar, Yiğit Bulut'un TV'lere çıkmasından 4 gün önce Türk Telekom Yönetim Kurulu'nda maaşlarına zam yapmış. Böylece Telekom'dan aldıkları maaş, ikramiyelerle birlikte aylık 33.849,61 TL olmuş. Bunun neresi adalet? Kim demiş "Bir koltukta iki karpuz taşınmaz" diye!"


http://www.krttv.com.tr/gundem/akpliyigitbulutunaylikgelirinin200bintlolduguh69646.html
‘İhanet’ kavgası büyüyor, Erdoğan ve Davutoğlu cephesi birbirine girdi!221 izlenme
Ekonominin lokomotifi İnşaat sektöründe acı tablo: 550 bin işsiz87 izlenme
AKP seçim hilelerine başladı! Atatürk'lü Türk Bayrağını indirdiler!918 izlenme
Cengiz İnşaat'a Karayolları'ndan 953 milyon TL'lik yeni ihale!101 izlenme
Dikkat çeken paylaşım: İmamoğlu'ndan 'Kurtuluş yok' mesajı26 izlenme
İsrail'in Cenin kentine düzenlediği hava saldırısında 4 Filistinli Hayatını Kaybetti33 izlenme
Bakiyenizden sessizce eksiliyor: Hemen hesabınızı kontrol edin5 izlenme
Başkanlık sistemi tutmadı!131 izlenme