Sakarya’da bir yol verme tartışması, AKP Sakarya Milletvekili Ali İnci’nin şikâyeti üzerine tutuklamaya dönüştü.
Edinilen bilgilere göre olay, İnci’nin kendi kullandığı 54 AK… plakalı makam aracıyla seyir halindeyken sol şeritte 80 km hızla ilerleyen bir araca selektör yapmasıyla başladı. Çakarını da aktif hale getiren İnci, yol verilmemesi üzerine kornaya bastı ve önündeki araçtan yol açmasını istedi.
İddiaya göre selektör ve çakarla sıkıştırıldığını düşünen sürücü Süleyman Murat İmamoğlu, aracın peşinden giderek İnci Petrol istasyonuna girdi. Sözcü'de yer alan habere göre İnci’nin o sırada istasyonda olmadığı anlaşılınca İmamoğlu, çalışanlara plakayı söyleyip vekile yönelik ağır küfürler ettiği öne sürüldü.
VEKİLİN OĞLU SİTEYE GİTTİ
Olaydan kısa süre sonra Ali İnci’nin oğlu, yanında bir arkadaşıyla birlikte İmamoğlu’nun yaşadığı siteye gitti. Burada taraflar arasında yeniden tartışma çıktı ve karşılıklı şikâyette bulunuldu.
NÖBETÇİ HAKİM TUTUKLAMA KARARI VERDİ
Şikâyetlerin ardından dosya nöbetçi hâkime sevk edildi. AKP’li vekilin şikâyeti üzerine Süleyman Murat İmamoğlu tutuklanarak Ferizli Cezaevi’ne gönderildi.
AKP'Lİ VEKİLDEN AÇIKLAMA
Milletvekili Ali İnci, yaşananlarla ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi:
“Bizim millette sol şeridi işgal etme hastalığı var. Önümde 80 km hızla gidiyordu, çakarımı yakıp yol istedim. Vermeyince kornaya bastım, yine vermedi. Namaza yetişmek için acelem vardı. İyi ki o anda ne ben ne de oğlum istasyondaydık, her şey olabilirdi. Avukatıma şikâyette bulunmasını söyledim, nöbetçi hâkim de tutukladı. Aileyi tanıyorum.”
Tele2 Haber
İktidarın gözdesi Cengiz’e bir büyük kıyak iddiası daha! Tam 60 milyar dolar değerinde42 izlenme
Karanlığın 'sır' raporu! 'Gerçekten tasarruf yapılıyorsa niye açıklamıyorsunuz?'30 izlenme
'FETÖ Uzmanı' diye kart bastırıp işe gelmeden Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden 270 bin TL maaş almış !562 izlenme
Konya'da ekmeğe 4 ayda 2. zam! Ekmek zammı vatandaşı isyan ettirdi15 izlenme
CHP İstanbul İl Kongresi'nin yeri ve tarihi açıklandı8 izlenme
Erbakan'a Sakarya'da 'Erdoğan' tepkisi: "Sana hakkımı helal etmiyorum, destekledin onu"17 izlenme
Saadet Partisi Kılıçdaroğlu'nun vaadini animasyon filmi yaptı: "Görevimiz ilk tur"38 izlenme
Erdoğan Suudi Arabistan'a toz kondurmadı: "Nefret siyasetinin kardeş ülkeleri hedef alması..."25 izlenme
Bursa'dan sonra bir skandal da İstanbul'da! LGS'den ağlayarak çıktılar
Tosuncuk lakaplı Mehmet Aydın’ın ilk sözleri ortaya çıktı: "Beni onlara teslim etmeyin"
‘Milletimizi aldatanlar utansın’ diyen başkan: Oğluma Tayyip adını verdiğime pişmanım
Validen sonra AKPli belediye başkanından da şeyhe ziyaret!