AKP Erzurum Milletvekili Fatma Öncü, TBMM Genel Kurulu'nda yaptığı konuşmada Türkiye'nin dünyanın en iyi ülkelerinden biri olduğunu savunarak, bunun Cumhurbaşkanı ve AKP Lideri Recep Tayyip Erdoğan sayesinde gerçekleştiğini söyledi. Öncü'nün sözleri Meclis'te tartışmaya neden oldu.
“DÜNYANIN EN İYİ ÜLKELERİNDEN BİRİYİZ”
Engelli vatandaşların temel haklara erişimine ilişkin araştırma önergesinin görüşmeleri sırasında kürsüye çıkan Öncü, “Birçoğunuzun hayal bile edemeyeceği dünyanın en iyi ülkelerinden biriyiz ama bunu kime borçluyuz biliyor musunuz? Akıl, vicdan, insan onuruna saygı duyan Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a borçluyuz, minnettarım” ifadelerini kullandı.
GÖKHAN GÜNAYDIN DAYANAMADI
CHP Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın, Öncü'nün sözlerine “O olmazsa olmayacak mı bu memleket?” diye karşılık verdi. Öncü ise “O olmazsa olmaz” yanıtını verdi.
Bunun üzerine Günaydın, “Allah akıl fikir versin” ifadelerini kullandı. CHP'li Aliye Ersever de “Niye olmaz?” diye sordu. Öncü ise “Dünya lideri, saygı duyun hocam” dedi.
Tartışmanın devamında Günaydın, “Biraz dik durun, biraz onurlu durun. Hayatınızı bir kişiye bağlamışsınız” ifadelerini kullanırken, Öncü de “Sizde yok diye üzülmeyin” karşılığını verdi. CHP İzmir Milletvekili Yüksel Taşkın ise “Siz ne işe yarıyorsunuz?” sözleriyle tartışmaya dahil oldu.
Halk TV
Yerlikaya'dan biber gazı ve plastik mermi kullanan polislere övgü: "Sizlerle iftihar ediyorum"
CHP'den Bahçeli'yi utandıracak video! İşte CHP'nin Türkmenlere tırlarla yaptığı yardımlar!
Hatay'da kontrolsüz yıkım paniği: Ölümden saniyelerle kurtuldu
BBP’li belediye başkanı ‘Sana oy vermeyeceğim’ diyen 70 yaşındaki emekliyi yumrukladı!
18 yılda 5 şirketin aldığı ihale bedeli dudak uçuklattı! 7 milyon asgari ücretliye ev parası!
Vaka sayıları hakkında bomba iddia!
Saray’a 60 TIR çiçek!
Kamuoyunda 'Yeliz' olarak tanınan AKP'li Ahmet Hamdi Çamlı, Türkan Şoray'ı hedef aldı!
Mimar genç 'geçim sıkıntısı var, açlıktan ölüyorum diyen yalan söyler' diyen AKP’liye isyan etti! 'At gözlüklerinizi çıkarın artık! Yurt dışına senin zihniyetindekiler gidecek!'