AKP Konya Milletvekili Hacı Ahmet Özdemir seçim bölgesi Konya'da bir dizi ziyaretlerde bulundu. AKP'li vekil ziyaretleri sırasında görüştüğü iki küçük çocukla aralarında geçen diyaloğu sosyal medya hesabından paylaştı. AKP’li Özdemir, büyüdüklerinde hedeflerinin ne olduğunu sorduğu çocuklardan birisinin 1. Sınıf Emniyet Müdürü diğerinin ise Cumhurbaşkanı olmak istediğini söylediğini ifade etti. AKP'li Özdemir Cumhurbaşkanı olmak isteyen çocuğa da tavsiye de bulunarak, Cumhurbaşkanı olması durumunda arkadaşını da emniyet müdürü olarak atamasını tembihlediğini ifade etti.
“EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜNE ATAMAYI UNUTMAMASINI TEMBİHLEDİK”
Çocuklara Konyaspor forması da hediye eden AKP'li Hacı Ahmet Özdemir paylaşımında şu ifadelere yer verdi:
“Dur hele! Şuraya cevval, hedefini belirlemiş bir delikanlı fotosu koyalım. Yanıma önce biraz çekingen yaklaşıyor. Belli, otomobil merakı var. Sonra milletvekili misin sorusu. ‘Sen de büyünce AK Parti Milletvekili ol' diyorum. Sürpriz: Ben 1. Sınıf Emniyet Müdürü olacağım inşallah. Konyaspor formasını kaptı. Arkasından ikincisi. O polis olmak istiyor. Ama üçüncünün hedefi büyük: Cumhurbaşkanlığı. CB olursa arkadaşını Emniyet Müdürlüğüne atamayı unutmamasını tembihledik. Formalar biraz küçük geldi ya neyse.”

TORPİL TAVSİYESİ TEPKİ TOPLADI
AKP'li Özdemir'in çocuklarla aralarında geçen diyalogda Cumhurbaşkanı olmak isteyen çocuğa arkadaşına torpil yapması tavsiyesi tepkilere neden oldu. AKP'li Özdemir'e sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla tepki gösteren Saadet Partisi Konya İl Başkanı Hüseyin Saydam şu ifadelere yer verdi: “Dervişin fikri neyse zikri de oymuş. Çocuğa verdiği tavsiyeye bakın! İnşallah çocuk bunların tavsiyesine kulak asmaz. Hak üzere ve adil olur”
https://www.krttv.com.tr/gundem/akplivekildencocuklaratorpiltavsiyesih91221.html
Muğla'da duruşma yemekhanede yapıldı8 izlenme
Erdoğan, EPDK ikinci başkanının konuşmasına izin vermedi! 'Sen mikrofonu milletvekilimize ver ya'54 izlenme
Depremzedelere yardım kampanyasına 'Sedat Peker' iddiası damga vurdu43 izlenme
'Vergi kaçırmak başkadır, vergiden kaçınmak başkadır' diyen Kızılay başkanı bakın kimi örnek almış !117 izlenme
Ayhan Bora Kaplan'ın kilit adamı nasıl yakalandı? Kedi fare oyununun detayları ortaya çıktı104 izlenme
Bir pistin maliyeti 2 milyar TL: İşte Atatürk Havalimanı'nın son hali! Kime ne zararı vardı ki?41 izlenme
İngiltere İçişleri Bakanı Braverman: BM Mülteci Sözleşmesi değiştirilmeli, eşcinsellere yönelik ayrımcılık sığınma için yeterli sebep değil20 izlenme
ABD'nin vurduğu nükleer tesisin son hali görüntülendi28 izlenme
TRT'de tepki çeken diyalog: 12 askerimizin şehit olduğu gün şarkılı, türkülü eğlence programı!
Maaşınıza zam yapılmasa bile zamlı alacaksınız! İşte hesaplama tablosu
Ali Erbaş 'Korkumuzdan yeni araba alamıyoruz' demişti, Diyanet'in araçları dudak uçuklattı!
Kemal Kılıçdaroğlu'nun Alevi videosu rekor kırdı!