Hükümete yakınlığı ile bilinen SağlıkSen'in Bayburt Şube Başkanı Cemil Kandemiroğlu, sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla trolleri aratmadı. Boğaziçi Üniversitesi'nde eylem yapan öğretim üyelerine “Hepiniz şerefsizsiniz, hainsiniz. Allah belanızı versin” diyerek hakaret etti.

HAİN, YAHUDİSİNİZ: Aynı zamanda sağlık memuru olan Kandemiroğlu, Boğaziçi Üniversitesi'nde ‘kayyum rektör istemiyoruz' eylemi yapan öğretim üyelerine şu cevabı yazdı: “Hepiniz şerefsizsiniz. Hainsiniz. Yahudisiniz. Allah belanızı versin, inşallah.” İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'yla ilgili bir haberi alıntı yaparak “Ulan seninle aynı memleketli olmaktan utanıyorum nasıl bir hain adamsın” dedi.
BAKANINI BEĞENMİYOR!: Kandemiroğlu, en üst amiri olan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'yı da eleştirdi: “Sağlık Bakanı ve Teknoloji bakanı sınıfta kalmıştır. Mayısta aşıyı çıkartıyoruz demiştiniz. Şimdi yıl sonuna diyorsunuz. Yahu kardeşim siz kim, aşı yapmak kim. Bırakın boş konuşmayı memleketin parasını çarçur etmeyin bari.”
KISASİDAM: Kandemiroğlu, Erdoğan'a yardımcı olması halinde yapacağını da şöyle açıkladı: “Tayyip Erdoğan beni Cumhurbaşkanı Yardımcısı yapsın. Söz bir yılda Allah'ın izniyle her şey düzelecek. Ama tam yetki ile. İdam, kısas dahil. Ölümden sonra tüm sorumluluk benim. İnandık, iman ettik. En baştan her şeyi düzenleyeceğiz.”
ONUN BUNUN EVLADI: Kandemiroğlu, geçilmeyen yol ve köprülerden Hazine'nin ödediği 110 milyar TL'ye karşı çıkan birine ise şu cevabı verdi: “Lan onun bunun evladı sen devletin içindeki hain misin? Travestinin evladı.”
https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/trolgibisendikaci6488894/
İstanbul, Ankara ve İzmir için ilk sonuçlar!505 izlenme
Türkiye onu Karaman'da su basan maden ocağındaki aramalarda "Benim oğlum yüzme bilmez"' sözleriyle tanıdı: Ayşe Teyze'den acı haber geldi33 izlenme
Uzmanların uyarısının ardından Adana’da deprem tedirginliği71 izlenme
MİT'ten Sinan Ateş suikastı raporu98 izlenme
Çanakkale'deki orman yangınları nedeniyle köyler boşaltıldı, Çanakkale Boğazı gemilere kapatıldı28 izlenme
İBB 4'üncü dalga operasyonunda karar çıktı! 21 kişi adli kontrolle serbest, 25 kişi tutuklandı31 izlenme
İBB soruşturmasında iş insanlarına sessiz sedasız tutuklamalar34 izlenme
Tabelalardan sonra Türkçe'ye bir suikast daha! Ünlü markadan Arapça katalog70 izlenme
Memur ve memur emeklisi zammı belli oldu
İtalyan şirket 3. köprüdeki hisselerini satıyor
"Uyuşturucu" tartışması kızışıyor! Kılıçdaroğlu, kürsüden raporu gösterdi, Soylu: "İspat etmezsen namertsin" dedi.
Sağlık Bakanlığı açıkladı: 1310 yeni vaka tespit edildi, 5 kişi hayatını kaybetti, 1289 kişi sağlığına kavuştu!