Hamas ile olan çatışmasında bir hastaneyi hedef alarak çoğunluğu kadın ve çocuklardan oluşan 500'den fazla kişinin ölümüne yol açan İsrail'e tepkiler çığ gibi gelmeye devam ediyor.
Yaşanan saldırıyı gündemine taşıyan Samsun Atakum Belediyesi gerçekleştirilen toplantıda İsrail'i kınadı.
Atakum Belediyesi'nin AKP'li Meclis Üyesi Süleyman Sezen, Belediyenin Ekim ayı Meclis Toplantısı'nda tepkisini göstermek için söze başladı ancak Hitler'in yaptıklarına rahmet okuyarak skandal ifadelere imza atmış oldu.

İsrail'e tepki göstereyim derken Nazizmin yaptıklarını göklere çıkaran ve Hitler'e rahmet okuyan AKP'li Sezen şunları söyledi:
"Tarihte herkes ırkçı diye Hitler'e kızar. Ama Hitler'in bir sözü vardır. "Öldürmediğin her Yahudi için bana lanet okuyacaksınız" demiş bir insan ve doğru". Hitler'i bir kez daha rahmetle anıyorum. Dünya Yahudilerden temizlendikten sonra barışa ve huzura kavuşacaktır"
Yeniçağ
'Yenidoğan çetesi'nin tedirginliği iddianameye yansıdı
Zafer Havalimanı’nın 10 aylık zararı dudak uçuklattı!
Dolar kurunda hızlı yükseliş yaşanırken yap-işlet-devret proje ihaleleri de ileriye atılıyor
Bakanlık onayladı: El konulan İBB arazilerine "Millet Bahçesi" yapılacak
AKP'li başkan isim isim sayıp istifa etti: "AKP'yi dizayn ediyorlar"
Güldür Güldür’den iktidarı kızdıracak Katarlılara ev satışı skeci! Bir anda Bakırköylü oluverdi!
Erdoğan’dan CHP’li Erdoğdu’ya 250 bin TL'lik tazminat davası!
Sedat Peker'in ifşaları hakkında yeni hamle!
İstanbul, Ankara ve İzmir’de Yaşayan Vatandaşlar Için Müjdeli Haber
Denizli'de Kaymakam, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı töreninde CHP'li vekili yok saydı!