AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Tanıtım ve Medya Başkanı Mahir Ünal, geçtiğimiz haftalarda katıldığı bir televizyon kanalında, Öcalan’ın TRT’ye çıkarılmasına ilişkin açıklama yaptı.
Ünal açıklamasında “TRT Kürdi’de, PKK eli kanlı terör örgütü diyecek olan kim varsa, Murat Karayılan’da dahil, PKK eli kanlı bir terör örgütüdür diyecekse o da televizyona çıkmalıdır. Kimse şunu konuşmuyor, Osman Öcalan orada ne dedi, kimse konuşmuyor. Osman Öcalan oraya çıktı dedi ki, PKK eli kanlı bir teör örgütüdür, dedi. Eğer, terör örgütünün üyesi olup, “PKK eli kanlı bir terör örgütüdür” diyeceğim diyen varsa bütün televizyonlar onlara kapıları açmadır.” ifadelerini kullandı.
Yenilenen İstanbul seçimlerinde PKK lideri Abdullah Öcalan’ın kardeşi Osman Öcalan TRT Kurdi’ye çıkarılarak, Abdullah Öcalan’ın mesajını okumuştu.
Öcalan, “Ekrem İmamoğlu ciddi bir mesaj vermedi Kürtler için. Elinden geldiğince Kürtlerden kaçtı ve kendini onlardan bağımsız tutmaya çalıştı. Osman Öcalan Kürtler için CHP’nin hiçbir projesi yoktur. CHP Kürtlere yakın değil olmadı ve sadece Türkleri ileri sürdü, tuttu. Kürtleri ciddiye almadılar ve hesap dahi edilmedi” ifadelerini kullanmıştı.
RTÜK üyelerine tek koltuk yetmiyor! Hem RTÜK’te hem Reklam Kurulu’nda yönetici!
Elektrik ve doğal gaza büyük zam
Kanal İstanbul'da maliyet arttıkça artıyor: 75 milyardan 370 milyar TL'ye çıktı!
Bakan Koca'dan itiraf! 9.8 TL'lik test kitleri 32 TL'ye alınmış!
Narin'i taşıyan Nevzat Bahtiyar'ın son görüntüsü çıktı
Kayyum Gürsel Tekin: "Polemiğe girelim denirse birçok arkadaşımızı üzerim"
AKP'li isimden olay sözler: Partimiz 31 Mart'ta hayal kırıklığı yaşayabilir
Kriz, Nebati'nin şirketini teğet geçti: Sermayesi 10 katını aştı
İnce’den Erdoğan’a: ‘Ayıp ayıp cami senin babanın tapulu malı mı?’