AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Tanıtım ve Medya Başkanı Mahir Ünal, geçtiğimiz haftalarda katıldığı bir televizyon kanalında, Öcalan’ın TRT’ye çıkarılmasına ilişkin açıklama yaptı.
Ünal açıklamasında “TRT Kürdi’de, PKK eli kanlı terör örgütü diyecek olan kim varsa, Murat Karayılan’da dahil, PKK eli kanlı bir terör örgütüdür diyecekse o da televizyona çıkmalıdır. Kimse şunu konuşmuyor, Osman Öcalan orada ne dedi, kimse konuşmuyor. Osman Öcalan oraya çıktı dedi ki, PKK eli kanlı bir teör örgütüdür, dedi. Eğer, terör örgütünün üyesi olup, “PKK eli kanlı bir terör örgütüdür” diyeceğim diyen varsa bütün televizyonlar onlara kapıları açmadır.” ifadelerini kullandı.
Yenilenen İstanbul seçimlerinde PKK lideri Abdullah Öcalan’ın kardeşi Osman Öcalan TRT Kurdi’ye çıkarılarak, Abdullah Öcalan’ın mesajını okumuştu.
Öcalan, “Ekrem İmamoğlu ciddi bir mesaj vermedi Kürtler için. Elinden geldiğince Kürtlerden kaçtı ve kendini onlardan bağımsız tutmaya çalıştı. Osman Öcalan Kürtler için CHP’nin hiçbir projesi yoktur. CHP Kürtlere yakın değil olmadı ve sadece Türkleri ileri sürdü, tuttu. Kürtleri ciddiye almadılar ve hesap dahi edilmedi” ifadelerini kullanmıştı.
'Şeker ucuza satıldı, işsizlik artacak'
Ayşe Barım tutuklandı
Narin'in nasıl öldürüldüğü belli oldu! İsmail Saymaz açıkladı
Mersinli çiftçi İlçe Tarım Müdürlüğü’nün önüne ölü hayvan bıraktı! 'Alın canlısıyla ilgilenmiyorsunuz bari ölüsüyle ilgilenin!'
Bakan Kirişci, sulama konusunda yardım isteyen vatandaşa şu yanıtı verdi: Adınızı bile söyleyemiyorsunuz.
Manda yoğurdu ile beslenen Cumhurbaşkanına kötü haber!
Instagram Ali Erbaş'ın paylaşımlarını kaldırdı
AKP’li gurbetçi seçmen sokak röportajında kendisine bela okuduğunu sanarak, yanlış kişiye saldırarak küfürler savurdu!
Sedat Peker'i tehdit eden videolar çeken Cenk Çelik sokak ortasında silahlı saldırıya uğradı!
Elektrik üretimi için kullanılan doğalgaza zam!
Sağlık Bakanlığı’ndan hastanelere skandal uyarı! "Tarama amaçlı gereksiz test yapmayın"
Bir IŞİD kafalı AKP'li 'Artık meclisteibelediyede cübbeli sakallı kişiler olsun. Artık KELLE ALALIM KELLE !'
Belediyenin milyonlarca lira borcunu kapattı, sırrını açıkladı!
23 Nisan, egemenliğin Saray’dan alınıp halka verildiği gündür!