AKP'li Gündoğmuş Belediye Başkanı'ndan skandal sözler! "TOKİ ev yapacak, evi eski olanlar 'keşke bizim de evimiz yansaydı' diyecekler"

64 izlenme 02 Ağustos 2021
Reklamlar
Türkiye'nin birçok noktasından devam eden orman yangınları Gündoğmuş ilçesinde de etkisi sürdürürken; ilçenin AKP'li belediye başkanı yaptığı skandal açıklamayla pes dedirtti.

Belediye Başkanı Mehmet Özeren, evi yanan yurttaşlara TOKİ tarafından 20 yıl ödeme ile evler yapılacağını duyururken; ''Evi eski olan vatandaşlar, ‘keşke bizim de evimiz yansaydı’ diyecekler'' diyerek güldü.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Oğuzhan Uğur'dan tehditlere, saldırılara ve kara propagandaya yanıt: "Beni zaten korkutamazlar. Ben yıllarca Silivri’ye gitmiş gelmiş adamım. Ayrıca çoluğum yok çocuğum yok, gider yatarım" Emekli Orgeneral Saldıray Berk yaşamını yitirdi Kastamonu'da yaşamını yitirenlerin sayısı 11'e yükseldi Milyonlarca emekliye maaş şoku!