İzmit Belediyesi yaklaşık 10 yıl önce Tarih Koridoru projesine başladı. Proje kapsamında İzmit Kapanca Sokak'ta yer alan tarihi konaklar restore edildi. 2011 yılında restore edilen Yeşil Konak ‘Belediye Müzesi' olarak hazırlandı. Konağın giriş katında 3040 ayrı parçadan oluşan küçük bir sunum bölümü oluşturuldu.
BELEDİYE AKP'DEN CHP'YE GEÇİNCE ORTAYA ÇIKTI
31 Mart seçimlerinin ardından İzmit Belediyesi AKP'den CHP'ye geçti. CHP'li yetkililerin incelemeleri sonrasında tarihi konağın cihannüma katının yatak odası yapıldığı ortaya çıktı. AKP'li eski başkan Nevzat Doğan tarafından kullanıldığı iddia edilen odanın ziyarete kapalı olduğu, kilit altında tutulduğu tespit edildi.
Kilitli bir şekilde ziyaretçi girişine kapalı olan ve İzmit Körfezi manzarasına sahip olan lüks odanın girişinde geniş bir hol ve duşakabin bulunuyor. Cihannüma katının altında ise misafir ve oturma odası ile geniş bir plazma TV dikkat çekiyor. Yatak odasında, holde ve diğer bütün odalarda klima, yatak odası dahil bütün tavanlarda ise özel tasarım avizeler yer alıyor.
Cezaevindeki Fatih Altaylı'ya mahkemeden kötü haber25 izlenme
AKP’ye birinci parti çıktığı iki şehirden şok: Oylarda büyük düşüş!44 izlenme
142 bin hektar orman yandı, Bakan Bekir Pakdemirli ‘Tarihi başarı’ dedi!45 izlenme
Filtre takmadığı için kapatılan termik santrallere 1 milyar liradan fazla teşvik verilmiş!89 izlenme
Murat Ongun üçüncü kez ev baskınına isyan etti: "Kuvvetli suç delili yerini kuvvetli intikam yeminine bıraktı"24 izlenme
Dekan'ın cehaleti 'Almanya’nın bir eyaletinde idam cezası var diyorlar !'680 izlenme
Ziraat Teknikeri İğdeli'den alüminyum fosfit açıklaması: “İnsanlar tehlikesini anlayamaz, kişiyi anında zehirler. 72 saat tamamen kapalı tutulması gerek”18 izlenme
Kendisi gelip teslim olan Deniz Göktaş'a Emniyet'te ters kelepçe taktılar16 izlenme
Nehir kıyısına çadır kent inadının acısını depremzedeler yaşıyor!
Prof. Dr. Ceyhan: Vaka sayılarında 10’lu rakamların altına 4-6 haftada inebiliriz
'Emniyet'e yakınım' demiş: Patronunun tacizine dayanamayan 19 yaşındaki kız intihara teşebbüs etti
Çiftlik Bank’ın ‘Tosunu’na dudak uçuklatan hapis