Türk Milleti, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü 85'inci ölüm yıl dönümünde özlemle, minnetle yad etti. 81 il ve yurt dışı temsilciliklerde saat 09.05’te hayat durdu. İki dakikalık saygı duruşunun ardından hep bir ağızdan İstiklal Marşı okundu. Dolmabahçe Sarayı ile birlikte Ata’nın ebedi istirahatgahı Anıtkabir’e yüz binler akın etti.
Devlet erkanının iştirak ettiği resmi törenin ardından vatandaş Ata’sına koştu. 7’den 70’e yurttaşlar matem gününde Ata’sına dua etti, Anıtkabir’de duygu dolu anlar objektiflere yansıdı.

Çukurova Tıp Fakültesi öğrenci ve doktorları da Anıtkabir’deydi.
ATA’NIN SESİNDEN 10. YIL NUTKU
Ziyarete açılmasının ardından Türkiye’nin dört bir yanından gelen vatandaşlar Atatürk’ün mozolesini ziyaret ederek, dua etti ve saygı duruşunda bulundu. Nöbet değişimi sırasında askerlerin seremonisi de vatandaşlar tarafından ilgiyle izlendi. Anıtkabir’deki hoparlörlerden Atatürk’ün 10. Yıl Nutku’nun ses kaydı da paylaşıldı.







Erdoğan’ın İstanbul’la ilgili sözlerine tepki! "Bu tablonun sorumlusu Erdoğan’dır. Şikâyet etmeye hakkı yok"53 izlenme
Kaçak avcılar Aksaray'da doğa koruma ekiplerini kurşun yağmuruna tuttu! Önce memuru sonra dronu vurdular38 izlenme
Fiyatlar uçtu, tamiri bile 1500 TL: "Millet yenisini alamıyor"25 izlenme
Askerlerin zehirlenmesiyle ilgili flaş gelişme147 izlenme
Kapalıçarşı'dan Devasa Kasalarla Döviz Toplanması Ne Anlama Geliyor? "Cumhuriyet Tarihinde Görülmemiş Olay!"47 izlenme
Babasına karaciğerini verdi TSK’dan atıldı!455 izlenme
Cumhur İttifakı eriyor! Son araştırmada dikkat çeken sonuçlar48 izlenme
Deprem felaketinde can kaybı 47 bin 975'e yükseldi47 izlenme