AKP’li Arnavutköy Belediyesi’nin, “2025 Yılı Kültürel Etkinlikler ve Organizasyon Hizmet Alım İşi” ihalesinin sonucu belli oldu.
28 Şubat 2025 tarihinde yapılan ancak sonucu dün açıklanan ihaleyi, tek katılımcı firma olan Motif Dijital Atölye Ve Medya İletişim Hizmetleri Ltd. Şti., 99 milyon 450 bin 740 TL’ye aldı. İhaleyi alan firmanın sahibi ise AKP Büyük Kongre delegesi Osman Söyler.
AKP İstanbul İl Başkanı Abdullah Özdemir’in listesinden kongre delegesi olan Söyler’in Motif firması, 2017’de MKYK yedek üyesi Ensar Topçu ve Osman Söyler tarafından eşit hisse ile kuruldu.
Firma 2022’de AKP’li Pursaklar Belediyesi, 2023 ve 2024 yıllarında da AKP’li Bağcılar Belediyesi’nden 6 ihale aldı. Firmanın kurucularından Osman Söyler, geçen yıllarda AKP Gençlik Kolları Başkan Yardımcılığı ve Gençlik Kolları MKYK üyeliği yapmıştı.
Sözcü
Özlem Çerçioğlu sınır tanımıyor: Erdoğan’ın yürüyeceği halıyı ütületti!18 izlenme
Tarikat tehlikesine dikkat çeken ilahiyat profesörü, tarikatların hedefinde!68 izlenme
Müftü yardımcısına bakın! Atatürk’ü değil, ona ‘firavun’ diyeni andı26 izlenme
Vatandaş her geçen gün daha da borca battı: İcrada dosya sayısı yüzde 62 arttı24 izlenme
MHP şikâyet etti Ceza hukukçusu Dilek Ekmekçi gözaltına alındı37 izlenme
Kemal Kılıçdaroğlu'na "Hain" diyen çocuğun dayısı konuştu: "Doğru bulmuyorum"50 izlenme
Buğra Gökce'den köprü ve otobanların satılması hesabı: "3,5 milyar dolar için değer mi?"11 izlenme
Corona virüsü nedeniyle İstanbul’da maskeyle dolaşıyorlar!137 izlenme
Mahsur kalan bir kediyi kurtarmak isteyen kadına 'emniyet şeridinde' çarpan şoföre meydan dayağı!
Atılan işaret fişeği Göztepe taraftarını yaralamıştı: Yabancı maddelerin stada nasıl sokulduğu ortaya çıktı!
Denizli'de çöpte Atatürk posterleri bulundu, okul müdürü görevden alındı!
Vatandaş faturayı kesti: Erdoğan böyle bir oranı hiçbir ankette görmedi