Anasayfa1
20 Haziran 2018 ( 167 izlenme )
Reklamlar

AKP'li dekandan kadınlara gerici saldırı!

Süleyman Demirel Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Ahmet Faruk Özdemir, Twitter'dan Erdoğan'ı ve eğitim sistemini eleştiren kadın yurttaşlara nefret saçtı.
 
Süleyman Demirel Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Ahmet Faruk Özdemir'in, Erdoğan'ı eleştiren Suna Varol isimli Twitter kullanıcısına verdiği iğrenç yanıt sosyal medyada ve Ekşi Sözlük'te gündem oldu. 

Varol'a, Erdoğan'ı eleştirdiği için "Sana bir gerçeği göstereyim. Senin zihniyetindeki kızlar senin zihniyetindeki öğretmenler tarafından üniversiteye gelene kadar ortaokul ve lisede patlatılarak geliyor ve hiç dile getirilmiyor. Bir düşün bakalım?" sözleriyle saldıran Özdemir, eğitim sistemini eleştiren bir başka Twitter kullanıcısına da "Öldüğünde dünya sıralamasındaki üniversite sayını sormayacaklar. Nasıl kulluk yaptığının hesabını vereceksin" yanıtını verdi. 

Konuya ilişkin Süleyman Demirel Üniversitesi'nden bir açıklama yapılmazken,  Özdemir skandal sözlerini Twitter hesabını kapatarak gizlemeye çalıştı. 

http://www.abcgazetesi.com/guncel/akplidekandankadinlaragericisaldiri/haber89995

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Yandaş'ın Necati Özkan'ın 'el yazısı' haberini Chat GPT yalanladı Halil Falyalı cinayetinde 5 şüpheli için tutuklama talebi! İmamoğlu'nun savcılık ifadesinin alındığı katta işte böyle izdiham yaşandı Bekir Bozdağ'dan Sedat Peker'in BAE'den iadesiyle ilgili flaş açıklama!