AKP'li Beykoz belediye başkanından halka skandal hakaretler !

2423 izlenme 27 Nisan 2018
Reklamlar

Amatör kümede mücadele eden 110 senelik futbol takımı Beykoz 1908 Spor'un kaptanı ve oyuncuları, kulübün maddi olarak zor durumda olduğunu belirterek AKP'li Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek'ten kendilerine destek olmalarını istedi. Futbolcular, Çelikbilek'in cevabı karşısında şoka uğradı. 

Beykoz 1908 Spor'un oyuncusu, Çelikbilek'e; "Belediye olarak, Beykozlu işadamları, esnaflar olarak; destek çıkılırsa bu takım laik olduğu yere gelir" dedi, oyuncu daha sözünü bitiremeden AKP'li Belediye Başkanı'ndan halka, vatandaşa hakaretler gelmeye başladı.

AKP'li Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek önce 'Beykoz'un insanından bir b.k olmaz' dedi ardından "Beykoz'un vatandaşından bir b.k olmaz" ifadelerini kullandı. Böyle bir cevap beklemeyen futbolcuların şaşkınlıkları yüzlerinden okundu.

İŞTE O SKANDAL GÖRÜNTÜLER:

Bunlar da İlginizi Çekebilir

23 Haziran seçimleri için çok tartışılacak tebligat... "Sabahtan beri evleri dolaşıp bu kağıtları teslim ediyoruz" AKP'li Üsküdar Belediyesi insanların evlerini başına yıktı! Akşener, İmamoğlu ve Yavaş ne konuştu? İşte o gecenin ayrıntıları Ünlü ekonomist Steve Hanke'den Erdoğan'a enflasyon tepkisi: 'Sahtekârlığından başka bir şey değil'