Demokrat Parti (DP) Trabzon İl Yönetim Kurulu Üyesi Temel Yazıcı, AKP’li Ortahisar Belediye’sinin araçları kullanılarak Öz Sağlıkİş Sendikası Genel Başkanı Devlet Sert’e ait villanın yolunun beton yapıldığını görünce, çalışmaları fotoğraflayıp kamu kurumunun zarara uğratıldığı gerekçesiyle jandarmaya şikayette bulundu. Olay yerine gelen jandarma Sert’in beton yol için belediyeye 3 bin TL ödeme yaptığını öğrenince tutanak tutup ayrıldı.
SENDİKA BAŞKANININ AĞABEYİ TOKATLADI
Şikayetin ardından bir çay ocağına giderek arkadaşlarıyla sohbet eden Yazıcı’nın yanına Sendika Başkanı Devlet Sert’in ağabeyi S.S. geldi. İddialara göre ikili arasında başlayan sözlü tartışması sırasında S.S., “Sen benim ağabeyimi nasıl şikayet edersin?” diyerek Yazıcı’ya saldırıp tokat attı.
Çay ocağındaki vatandaşlar tarafından olay büyümeden yatıştırırken, Temel Yazıcı bir kez daha jandarmaya giderek şikayetçi oldu. S.S. hakkında suç duyurusunda bulunan Yazıcı, “10 kişinin içerisinde beni darp etti. Ben karşılık vermedim. Haklı durumdayken haksız duruma düşmek istemedim. Jandarmaya gidip şikayetçi oldum” dedi.

Foto: SÖZCÜ / Trabzon DP İl Yönetim Kurulu Üyesi Temel Yazıcı
50 BİN TL’LİK YOLA 3 BİN TL ÖDEME YAPTILAR
Belediyenin araçlarını zengin insanların yollarını yapmakta kullanıldığını ifade eden Temel Yazıcı, şunları kaydetti:
* Bu mahallede engelli ve yaşlı insanlar var. Yollarımız bozuk. Belediye bu vatandaşların yolunu yapmıyor ama sendika başkanının villasının yolunu yapıyor.
* Yaklaşık 150 metrelik bir yol burası. En az 50 bin TL tutar. Ama belediye bedelsiz yapıyor. Kendi şahsi çıkar ve menfaatleri için belediyenin imkanlarını kullanıyorlar.
* Ben 1500 lira maaş alıyorum. Kapıma parayla yol döküyorum. Lafa gelince Müslümanlığı kimseye bırakmıyorlar. Buna karşın belediyeye sadece 3 bin lira yatırdılar. O da ben şikayet ettiğim için. Yoksa onu da yatırmayacaklardı.
Öte yandan DP Trabzon İl Başkanı Sosyal medya hesabından açıklama yaparak, “Trabzon Ortahisar Belediyesi, yandaş bir sendikacının şahsi yolunu yapmış, duyarlı partilimiz ‘yetim hakkı yiyorsunuz’ diyerek şikayetçi olunca darp edildi. Yazıklar olsun. Bu işin peşini bırakmayacağız” dedi.
Cumhur İttifakı'nda 'Kürdistan' çatlağı87 izlenme
Normalleşme zam dalgasıyla geliyor: Önümüzdeki 3 ay etiketlerde yangın var!79 izlenme
Şehir hastaneleri elektrik alacak şirket bulamadı44 izlenme
Kader'i hayattan koparan şaka! "Aşkım bakar mısın?" sözüne döndü, sonrası korkunç25 izlenme
9 işçinin hayatını kaybettiği İliç'teki maden yeniden açılıyor: Kanadalı şirket harekete geçti28 izlenme
Yolsuzluk itiraflarında bulunmuş, AKP'den istifa etmişti: Eski belediye başkanından AKP’lilere zehir zemberek sözler!40 izlenme
Sil baştan! ‘Öngörülemeyen ülke’ Türkiye’nin dış politikada normalleşme çabaları ne durumda?39 izlenme
Enflasyonda öncü veri açıklandı: İşte İstanbul’un enflasyonu22 izlenme