İBB zabıta ekipleri İSPARK alanına tabela asmak için geldiklerinde, AKP’li Fatih Belediyesi zabıta ekiplerinin müdahalesi ile karşılaştılar.
Fatih Camii’nin Cenaze Kapısı’nın önünde bulunan alan bir süredir Fatih Kuran Kursu tarafından otopark olarak işletiliyordu. Ancak İBB’nin kararıyla bu alanın İSPARK olarak kullanılmasının önü açıldı.
İBB ekipleri dün öğle saatlerinde Fatih Camii’ne gelerek alana İSPARK tabelası asmak istedi ancak Fatih Belediyesi ekiplerinin müdahalesiyle karşılaştı.
Fatih Belediyesi, buranın kültürel etkinliklerin de yapılacağı bir alan olması için çalıştıklarını kaydediyor. İBB’nin bölgede yetkisi olmadığını söyleyen Fatih Belediyesi zabıtalarıyla İBB ekipleri arasında sert bir kavga başladı.
Yetkinin kendilerinde olduğunu söyleyen bir Fatih Belediyesi çalışanının, “Ben Ekrem İmamoğlu’nu tanımam, Ergün Turan’ı (Fatih Belediye Başkanı) tanırım” ifadeleri ise yetki anlaşmazlığını gözler önüne serdi.
Millet İttifakı'nda 'miting' kararı: Hem İmamoğlu ve Yavaş'la hem de tek başına
Tüm gözler Narin davasında! Mahkeme Başkanı açıkladı: Kararın verileceği saat belli oldu
Dolar kurunda deprem yaratabilir: Merkez Bankası'ndan bankalara yeni talimat
Yeni ekonomik model meyvelerini veriyor! İcra dairelerindeki dosya sayısı rekor kırdı!
Çifte vatandaşlıkta ‘tutuklanma’ korkusu
Bakan Tekin pazartesi alarmı verdi ama para yok
Ekrem İmamoğlu ‘iddianame hazırlanıyor’ iddiasına ve Bahçeli'ye yanıt verdi: "Bizim gündemimizde değil. Açıkçası sözlerini de muhatap almıyorum."
Deniz taşımacılığında 'örnek' olacaktı, Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu heyetinin yurtdışı gezileri için kullanıldı!
Araç sahiplerine kötü haber: Benzin ve motorine yine zam geliyor!
Almanya covid aşısı nedeniyle 301 kişiye ömür boyu maaş ödeyecek
Murat Kurum ve Ekrem İmamoğlu'nun sosyal medya hesaplarında büyük fark
Özel’den bağımsız aday Şükrü Genç'e 'çekil' çağrısı: "Eğer bu partiye gönül verdiysen..."
TFF Başkanı Büyükekşi: Bu sezonda transfer sürecinde yabancı sayısında bir değişiklik yok.
İstanbul’da Cuma hutbesinde seçim gecesi için cemaate silahlanma çağrısı yapan imamın yeni görüntüleri ortaya çıktı!