Zeytinburnu Belediyesi, Kamu İhale Kanunu'nun 21f maddesine göre davet usulü ile 19 Ağustos 2022 günü melbusat (giysi)alımı için ihaleye çıktı. İhale kapsamında alınacak giysi malzemelerin türü ve miktarı Kamu İhale Bülteni'nde yer almadı.
İhaleye davet edilen 2 firma teklif sundu. 707 bin 105 TL'lik en düşük teklifin sahibi Ender Elektronik Gıda İnşaat Kırtasiye Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kazandı. Şirket ile belediye arasında 6 Eylül günü sözleşme imzalandı.
İKİ ŞİRKETİN DE SAHİBİ
AKP'li Zeytinburnu Belediyesi'nin ihalesini kazanan şirketin sahibi Ayhan Balcı, eski AKP Zeytinburnu ilçe yöneticisi. Kardeşi Turan Balcı ile şirkete ortak olan Ayhan Balcı, Balcıoğlu Gıda Şirketi'nin de sahibi.
Balcı her iki şirketiyle yıllardır başta Zeytinburnu Belediyesi olmak üzere Başakşehir, Bahçelievler, Beykoz, Beyoğlu ve Güngören belediyelerinden milyonlarca liralık ihale alıyor.
Balcı'ya ait Balcıoğlu Gıda Şirketi son olarak geçtiğimiz ay, AKP'li Eyüpsultan Belediyesi'nin 716 bin 400 TL'lik “2022 yılı Çanakkale Şehitliği Gezi Organizasyonu” ihalesini almıştı.
AKP'DEN ADAY ADAYI OLMUŞTU
Ayhan Balcı, 2002 yılında AKP Zeytinburnu ilçe teşkilatında kurucu yönetim kurulu üyesi olarak göreve başladı. 2011 yılına kadar AKP Zeytinburnu ilçe teşkilatında çeşitli birimlerde başkan ve başkan yardımcılığı görevleri üstlendi.
15 Ocak 2011 tarihine AKP Zeytinburnu İlçe Teşkilatı Siyasi ve Hukuki İşler Birim Başkanı iken görevinden istifa ederek İstanbul 2. bölgeden AKP milletvekili aday adayı oldu. Ancak seçimlerde aday listesine giremedi.
Sözcü
Çaya ikinci büyük zam!43 izlenme
Özgür Özel'den Erdoğan'a: 'Bu suskunluk teslimiyettir'22 izlenme
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: Emekli maaşı düşük olanları destekleyici bir yaklaşımımız olacak29 izlenme
AKP ve Sabah gazetesinin bir yalanı daha 'belgelere' tosladı!42 izlenme
İstanbul'da doğalgaz aranacak: Bazı araziler için el koyma kararı alındı15 izlenme
Yüzde 1000 zam yapılacağı iddia edilmişti: İYİ Parti yurt dışına çıkış harcı için harekete geçti34 izlenme
Vale (Araç Park Hizmeti) için mesleki yeterlilik şartı yıl başında başlıyor46 izlenme
ADD: Atatürk'süz bir Türkiye yaratma gayretleri açıktır121 izlenme
Sinan Ateş’in ismine AKP ve MHP’den ret
İsrail'in Küresel Sumud Filosu'na yönelik saldırılarını Ankara'da protesto edenlere polis müdahalesi
Yabancı şirketin ‘Petrol yok’ diyerek kapattığı kuyudan petrol fışkırdı
Vodafone Arena'daki patlama anı amatör kameraya takıldı ! İşte o anlar...