Şanlıurfa’nın metropol ilçesi Eyyubiye’de “resmi araçla saltanat” skandalı ortaya çıktı. Sayıştay'ın Eyyubiye Belediyesi Raporu'na göre birim müdürleri, hafta sonu ve resmi tatillerde, belediyeye ait Avrupa menşeli araçları özel işlerinde kullandı, şehir şehir gezip faturaları kuruma ödetti.
Sözcü'den Ali Ekber Ertürk'ün haberine göre, özel araçlarla Mersin, Gaziantep, Adana, Hatay, Sivas kentleri ziyaret edildiği, 224 kilometre uzakta, Kahramanmaraş'taki AVM'ye resmi araçlarla gidildiği raporda yer aldı.

Eyyubiye Belediye Başkanı AKP'li Mehmet Kuş.
Sayıştay raporunda, “Belediye'ye ait binek araçların yakıt, HGS ve OGS giderleri ile görev kâğıtlarının incelenmesi sonucunda, gerek hafta içi gerekse resmi tatiller ile hafta sonlarında söz konusu araçların herhangi bir görev emri olmaksızın şehir dışına çıkarıldığı tespit edilmiştir” denildi.
http://www.krttv.com.tr/gundem/akplibelediyedekiskandalisayistayraporlariortayacikardih46163.html
Atatürk'ün borcunu ödeyip millileştirdiği liman Araplara gidiyor29 izlenme
Temeli atıldı, başhekim AKP'den belediye başkan adayı oldu, seçimi CHP kazanınca hastane inşaatı unutuldu!38 izlenme
Hatay’da art arda 6.4'lük ve 5.8'lik iki korkutan deprem: 3 ölü, 213 yaralı39 izlenme
Skandal ifadeler! Yandaş kalemden Kılıçdaroğlu'na suikast senaryosu108 izlenme
İsrail'den kritik iddia: "Hamaney'in karargâhı vuruldu"21 izlenme
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gemlik'te düzenlenen mitingde açıklamalarda bulundu32 izlenme
Esnaf ekonomik tabloyu özetledi: Ayda iki siparişle mutlu oluyoruz!..153 izlenme
Kastamonu ve Bursa’da vaka sayısı arttı! Valiliklerden uyarı geldi!73 izlenme
Polisi şehit eden katil Yunus Emre Geçti’nin annesi: “26 suçtan benim çocuğumun kaydı varsa niye devlet bunu almadı? Niye devlet bunu götürmedi? O kadar ben devlete yalvardım”
Erdoğan tarafından yarın açıklanacak olan Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi için başvuru koşulları tamamlandı.
Kız Kulesi’nin duvarlarından midye kabuğu çıktı
Denizli'de 21 yaşındaki işsiz genç intihar etti!