AKP’nin yönetimde olduğu Üsküdar Belediyesi, İstanbul Tuzla, Çemeköy ve Kadıköy’de bulunan taşınmazların satışı için ilana çıktı. 25 Şubat Perşembe günü gerçekleşecek ihalede taşınmazlara toplamda 17 milyon 486 bin 516 lira değer biçildi. Tuzla’da 1704,72 metrekarelik konut alanına 6 milyon 818 bin 880 lira, Çekmeköy’de 1353,76 konut alanına 1 milyon 489 bin 136 lira istendi.
Belediyenin ihaledeki en değerli yeri ise Kadıköy Bağdat Caddesi’nde bulunan ticaret ve konut alanı olarak kullanılabilecek yer oldu. 316,50 metre karelik yere 9 milyon 178 bin 500 lira bedel isteniyor. İhaleye sadece Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları katılabilecek. İhaleyi alan kişi 15 gün içerisinde bedelini peşin ödeyecek.
https://www.cumhuriyet.com.tr/haber/akplibelediyebagdatcaddesindekitasinmazinisatiyor1813717
Kapıdan kovdular, bacadan girdiler! Bir tek onlar işsiz kalmıyor: CHP’li belediyeden çıkan devlette kadro buldu23 izlenme
Şanlıurfa'da AKP'den seçim öncesi beyaz eşya 'hediye'leri! Deprem yardımları mı?28 izlenme
Dikkat! Covid Sonrası Kendilerine Büyük Zarar Veriyorlar34 izlenme
CHP’li Karabat’tan gündemi sarsacak iddia: "MASAK, TCMB ve SPK yetkilileri bilmesine rağmen Kapalıçarşı’da kara para aklanıyor"35 izlenme
Anket sonucu ortaya çıktı: Özgür Özel 74 yıl sonra bir ilki başardı29 izlenme
Ankara Büyükşehir Belediyesi yolsuzluk iddialarını yargıya taşıdı21 izlenme
Dünyanın En Büyük Mavi Elması 57.5 Milyon Dolara Alıcı Buldu34 izlenme
Camide parti iftarı olur mu?182 izlenme
Ekmek indirim kuponu ile gündeme gelen Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nin ekmek dağıtımında izdiham!
Atatürk Ormanı’nın dibine otel yapacaklar
Disney’in yayından kaldırdığı Atatürk dizisinin ilk fragmanı yayınlandı!
Memleketin getirildiği nokta maalesef bu: Kadın esnaf cinsel ilişki teklifinde bulunan yabancı uyruklu şahsı tokatlayarak dışarı attı!