Aksaray’ın Eskil ilçesinde 8 yıldır İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak görev yapan ve geçtiğimiz hafta görevden alınarak öğretmenliğe atanan İbrahim Kılıçer, evinde ölü bulundu.
Korkusuz'un haberine göre, Kılıçer, 2022’de bir önceki Eskil İlçe Belediyesi yönetimi ile Milli Emlak’a ait olan araziye astronomik kütüphane yaptırdı. İki katlı kütüphane, aynı zamanda emeklilere de lokal olarak hizmet veriyordu.
Eskil Belediye Başkanı AKP'li Mustafa Zavlak’ın göreve gelmesiyle birlikte kütüphane kapatıldı. Milli Emlak’a ait olan ve proje kapsamında kullanılan kütüphanenin yerine ise kebapçı yapıldı.
Duruma tepki gösteren İbrahim Kılıçer ile AKP’li Mustafa Zavlak karşı karşıya geldi. İkili arasındaki tartışmanın ardından Kılıçer görevinden alındı ve Aksaray’da bir okula öğretmen olarak atandı.
Eskil’de aynı okulda görev yapan bir öğretmen, telefonla defalarca ulaşamayınca dün sabah Kılıçer’in evine gitti. Öğretmen arkadaşı, İbrahim Kılıçer’i evde hareketsiz halde buldu. Kılıçer’in yaşamına son verdiği öne sürüldü.
İhbar üzerine olay yerine 112 sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Eve gelen ekipler, yapılan incelemede Kılıçer’in yaşamını yitirdiğini belirledi.
45 yaşındaki Kılıçer evli ve biri engelli olmak üzere 3 çocuk sahibiydi.
Cumhuriyet
Kılıçlar çekildi! 'Abdullah Gül yakın zamanda eski AYM Başkanı ve eski bir Bakan ile açıklama yapacak'744 izlenme
Bakan Koca açıkladı: Türkiye'de toplam can kaybı 4.792'ye, vaka sayısı ise 176.677'ye yükseldi!59 izlenme
Ankara Adliyesi'nde Kuran kursu açılmasına suç duyurusu!31 izlenme
İmamoğlu Resul Emrah Şahan'ın tutuklanmasındaki detayı anlattı! "Amaç belli"14 izlenme
19 Mart operasyonları sonrası hız kazandı: "Kümes bile yapılması yasak olan alanda TOKİ inşaat yapıyor"20 izlenme
Nur Köşker’in ablasından Mehmet Akif Ersoy hakkında dikkat çeken paylaşım11 izlenme
Sayıştay’ın raporunda ortaya çıktı: AKP’li belediyede yurttaşların parasını hep beraber yemişler!97 izlenme
İnce’den sert çıkış: Devlet yöneticileri, suç sayılan fiillerle ilgili meydan korosu oluşturmaz86 izlenme
TÜSİAD Başkanı Orhan Turan ve YİK Başkanı Mehmet Ömer Arif Aras’a yeni dava
Sedat Peker o ismi işaret etti! "Soylu'nun yakın arkadaşı olduğu için gerektiği şekilde hemen hazırlanıyor"
Biden göreve gelir gelmez Türkiye karşıtlığı başladı
California'da yaşayan bir çiftin 10 saatlik asgari ücretle depoyu doldurup sınırsız et yediği görüntüler gündem oldu! Türkiye'de aynı parayla sadece çeyrek depo doluyor