AKP Bodrum İlçe Başkanı Ömer Özmen’in görevinden ayrılmasının ardından bu göreve Osman Gökmen getirildi. İlçe başkanlığında düzenlenen törende AKP Muğla İl Başkanı Kadem Mete, AKP Muğla Milletvekili Mehmet Yavuz Demir de katıldı.

Ömer Özmen (solda), Osman Gökmen (ortada) ve Kadem Mete (sağda) Foto: Sözcü
Törende konuşan İl Başkanı Kadem Mete görev değişikliğinin bir bayrak yarışı olduğunu ve amacın çıtayı daha da yukarılara çekmek olduğunu belirterek, şöyle konuştu;
“Son seçimlerde Muğla’da üçüncü milletvekilliğini yaklaşık 360 oy ile kaybettik. 3. Milletvekili kazansaydık şimdi durum çok farklı olurdu. Ancak Muğla’daki 7 belediye başkanlığını kazanarak yerel seçimlerde başarı çıtamızı yüzde 50’nin üzerine çıkardık.
Şimdi bu başarıyı daha yukarılara çekmek ve Muğla’yı almak istiyoruz. Ancak Muğla’yı almak için Bodrum’u almak gerekli. Çünkü Bodrum hem ekonomi hem turizm hem de siyaset açısından çok önemli. Fatih’in İstanbul’u aldığı gibi önce Bodrum’u sonra Muğla’yı alacağız, Osman kardeşim ve kuracağı ekip, ilçedeki arkadaşlarımız bunu başaracak güçte, buna inanıyoruz.”
AKP Muğla İl Başkanı Kadem Mete’nin bu sözleri tepki çekti.
Yap İşlet Devret: AKP döneminde zenginleştiler53 izlenme
Mansur Yavaş soruşturmasının bilirkişisi 'Polis Sandığı' çıktı16 izlenme
Eygi'den İslamcılara büyük suçlama: "Dinleri para, kıbleleri karı olmuş"1095 izlenme
CHP İl Başkanı ile MHP'li meclis üyeleri, AKP'li belediye başkanının yolsuzluklarını ifşa etti!48 izlenme
Rojin Kabaiş'in ölüm nedeni belli oldu!44 izlenme
İcra dosyaları 22.8 milyona ulaştı!30 izlenme
Boşanmak isteyen karısını defalarca bıçakladıktan sonra canlı yayın açtı26 izlenme
İmamoğlu: "Bu utancı tarihe gömeceğiz"38 izlenme