AKP’li Gelibolu Belediye Başkanı Ali Kamil Soyuak, belediye meclisinde CHP Gelibolu Belediye Meclis Sözcüsü Deniz Cankara’nın konuşmasını tamamlamasına izin vermedi. Gelibolu Belediyesi Meclisi’nde konuşan Deniz Cankara, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun gözaltına alınmasının ardından başlayan eylemlerde tutuklanan öğrencilerden bahsetti.

Soyuak, Cankara’nın konuşmasına tepki gösterirken Cankara, “Vergi usul kanununa inanmıyorsunuz, muhasebe kanununa inanmıyorsunuz. İş kanununa inanmıyorsunuz, Türk Ceza Kanunu’na inanmıyorsunuz. Ve diyorsunuz ki ben siyaset yapmıyorum. Bakın, tam olarak siz AKP siyaseti yapıyorsunuz. Bu sürece niye böyle devam ediyorsunuz biliyor musunuz başkanım? Yargılanmayacağınızı biliyorsunuz” ifadelerini kullandı.
“Bu ülkede vatandaştan haraç alanlar yargılanmıyor. Bu ülkede kim yargılanıyor biliyor musun? Anayasal haklarını kullanıp sokağa dökülen öğrenciler bu ülkede yargılanıyor.” sözlerini sarf eden Cankara’ya tepki gösteren Soyuak, “Sesini kesmek zorunda kalacağım” ifadesini kullandı.

AKP’li Başkan Soyuak, Cankara’nın gündem dışı konuştuğunu ileri sürerek mikrofonunu kapattırdı ve bu engelin ardından “Hayırlı olsun” ifadesini kullandı
halktv.com.tr
Pandemi sırasında artan obezite çocukların sağlığı üzerinde ömür boyu olumsuz etki yaratabilir
Hülagü ailesinin önlenemez yükselişi! Oğlu bir günde memur olmuştu; Saadettin Hülagü Cumhurbaşkanı Başdanışmanı oldu
PFDK'dan Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'a ceza
İzmir'deki yangın yerleşim yerlerine ulaştı!
Yenidoğan çetesi suç işlemeye 2015'te başladı
Zihniyete bak ! Hem yardım kolisini almış hem de partizanlık yapıyor !
Sinan Ateş’in katilini İstanbul’a kaçıran Audi aracı daha önce kimin kullandığı ortaya çıktı!
Ahmet Özer'e biber salçası göndereni de tutuklamışlar
Gazprom açıkladı: Rusya, doğalgazı kesiyor mu?
Mansur Yavaş’tan iş yeri sahiplerine müjde!
18 yaşındaki genç intihar etti: Bir araba, bir ev uğruna yıllarımı harcamak istemiyorum
Prof. Aziz Sancar 'Türkiye'deki barış için Nobeli geri vermeye hazırım' Gururumuzsun koca yürekli adam !
İBB soruşturması tanıklarından biriydi: O ifadenin arkasından husumet çıktı
Köylü perişan! Bu köyde herkes icralık, jandarmayla yol kesip tek tek topluyorlar