Eski milletvekili ve AKP’nin kurucularından olan Kemal Albayrak TELE1’de Ülkü Çoban’ın sorularını yanıtladı. Abdüllatif Şener’in CHP’den ayrılması ve Kemal Kılıçdaroğlu’na oy vermediğini açıklamasına değinen Albayrak, AKP içinde konuşulduğunu söylediği önemli bir iddiayı gündeme getirdi.
Kemal Albayrak, AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sağlık nedenleriyle görevi bırakabileceğinin parti içinde konuşulduğunu ve AKP’nin kurucusu olan Abdüllatif Şener’in de Erdoğan sonrası genel başkan olarak getirilebileceğini düşünenlerin olduğunu dile getirdi.
Şöyle bir anlayış da var ama ben inanmıyorum, Bunu Ak Partili bazı arkadaşlar söyledi. Tayyip Bey’in gideceği konusu gündeme geliyor. Gerek sağlık konusunda, işte bir boşluk olursa Abdüllatif Bey’i oraya getirebilir diyenler var. Ben inanmıyorum ama böyle bir düşüncede olanlar da var tabi böyle bir şeye kesinlikle ihtimal vermiyorum.
Tele1
Yoksullukta rekor çifte maaşta zirve23 izlenme
Esenyurt'ta bir ATM'den para çeken vatandaşlar, aldıkları paraların yarısının sahte yarısının gerçek olduğunu iddia etti30 izlenme
Trump yanlıları, Kongre binasına kapı ve camları kırarak böyle girdi!71 izlenme
Nazım Hikmet’in Atatürk’e ulaşmayan adalet mektubu111 izlenme
Atatürk'ün 111 yıl önceki emri gün yüzüne çıktı30 izlenme
Erdoğan üç sezondur maçların oynandığı Kocaeli Stadyumu'nun 'açılışı'nı yaptı!58 izlenme
AKP’liler önerge verdi, Melih Gökçek dönemi incelenecek!419 izlenme
Korsanlar tarafından kaçırılan 15 Türk denizci kurtarıldı!101 izlenme
Sayıştay raporuyla ortaya çıktı! AKP'li belediyenin usulsüzlükleri bir bir belgelendi!
ABD pilotunu kalbi ele verdi: Gizemli teknoloji sahneye çıktı!
Sedat Peker'in gündeme getirdiği Yalıkavak Marina'da kaçak inşaat!
İBB Mezarlıklar Daire Başkanı Koç "İstanbul’da ölü sayısı 15 bini aştı!"