AKP’li Belediye Başkan’ın, makam odasına çağırdığı belediye personeline, hakaret edip tehditler savurduğu ileri sürüldü.
İstanbul’da, Bahçelievler Belediyesi Muhsin Yazıcıoğlu Spor Kompleksi’nde tesis amiri olarak çalıştığı dönemde, kendisine hakaret edip tehditler savurduğunu söylediği AKP’li İstanbul Bahçelievler Belediye Başkanı Hakan Bahadır’dan şikayetçi oldu.
Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı’na başvurup ifadesini veren Bahçelievler Belediyesi eski personeli, AKP’li Başkan Bahadır’ın makam odasına çağrıldıktan sonra yaşadıklarını anlattı. AKP’li Bahadır’ın makam odasına girdiğinde, odada Özel Kalem Ali Barış Demir ile tesisler şefi Erdal Akay ve tesis amiri İlker Yıldırım’ın da bulunduğunu söyleyen personel, AKP’li Bahadır’ın elinde bulunan kağıdı fırlatarak “ne lan bu” diye bağırdığını ileri sürdü.
“KOVARIM, SÜRÜNDÜRÜRÜM SENİ”
AKP’li Başkan’ın fırlattığı kağıdı alıp inceleyen eski belediye çalışanı, kağıdın bir CİMER müracaatı olduğunu fark ettiğini söyledi. Eski belediye çalışanı, CİMER başvurusunun Bahçelievler Belediyesi Spor Kulübü hakkında olup şikayetçi kişinin kendisi değil herhangi bir vatandaş olduğunu Başkan Bahadır’a ilettiğini belirtti.
AKP’li Bahadır’a, Bahçeşehir Spor Kulübü’nün iç işleyişi hakkında bir bilgi sahibi olmadığını söyleyen şikayetçi, Bahadır’ın çevresindekilerle bir süre konuştuğunu ardından kendisine bağırmaya başladığını ileri sürdü. Ardından, AKP’li Başkan’ın kendisine, “kimsin lan sen, gerizekalı mısın, mal mısın, salak mısın, kovarım seni, atarım, süründürürüm” diye hakaret edip tehditler savurduğunu iddia etti.
"İŞTE SİZLER BÖYLESİNİZ, GERİZEKALI, APTAL"
AKP’li Bahadır’ın hakaret ve tehditlere devam ettiğini söyleyen eski belediye çalışanı, AKP'li Başkan Bahadır’ın özel kalemine dönüp, “karşıma ne kadar salak, aptal, gerizekalı, beyinsiz adam varsa getiriyorsun, bir tane de akıllı getir, bir de bana sinirli diyorlar” ifadelerini kullandığını iddia etti.
Şikayetçi eski belediye çalışanı, kendisine nereli olduğunu soran AKP’li Başkan’a “Rizeliyim” cevabı verdiğini ardından AKP’li Başkan’ın “işte sizler böylesiniz, gerizekalı, aptal” diyerek kendisine ve Rizelilere hakaret ettiğini ileri sürdü.
Şikayetçi eski çalışan, daha sonra yıllık izin istediğini fakat AKP’li Başkan’ın “sana izin falan vermiyorum, defol git” dediğini ileri sürerek makamdan ayrıldığını ifade etti.
İşte ifade tutanağı:

.jpg)
Furkan Karabay
https://odatv.com/istesizlerboylesinizgerizekaliaptal09081939.html
Deniz Feneri’nden Diyanet’e oradan Kızılay’a!418 izlenme
Cumhuriyet Bayramı'nı sildiler!116 izlenme
Baba İmamoğlu arama yapılan arazi için konuştu: "Suç yaratmaya çalışıyorlar"14 izlenme
Okmeydanı’nda kentsel dönüşüm zorlaması: Evlerin elektrikleri kesildi!41 izlenme
’24 Haziran sonuçlarında 2 bin sandıkta hata var!’963 izlenme
Isparta’da Melek Mosso’nun haberini yapan gazetecilerin stüdyosu mühürlendi!38 izlenme
Müftü, bağış adı altında tehditle araba parası topladı iddiası!88 izlenme
Atatürk Vatandır, bölünmez !295 izlenme
İYİ Parti il binasına silahlı saldırının faili yakalandı, olayın detayları belli oldu
Laikliğe aykırı protokole paralar saçılmış: Aile Bakanlığı Kuran kurslarına 61,8 milyon TL harcamış
Bomba iddia! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yu neden görevden almadığı ortaya çıktı!
25 çocuğu istismar eden öğretmene tahliye!