AKP'nin 24 Şubat'taki İstanbul İl Kongresi başta olmak üzere kalabalık parti etkinliklerinden fotoğraflar paylaşan Çekmeköy Belediye Meclis Üyesi Bülent Aydoğdu, corona virüsü nedeniyle hayatını kaybetti. Aydoğdu’ya ne zaman virüs bulaştığı ve tedavi süreciyle ilgili resmi bir açıklama yapılmadı.

Bülent Aydoğdu kongreden fotoğraflar paylaşmıştı.
SOSYAL MEDYADAN BAŞSAĞLIĞI MESAJLARI PAYLAŞILDI
Bir süre Kanal D'de haber muhabirliği de yapan Aydoğdu'nun vefat haberinin ardından Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, AKP Çekmeköy İlçe Başkanlığı ve CHP Çekmeköy İlçe Başkanlığı'nın sosyal medya hesaplarından başsağlığı mesajları paylaşıldı. O paylaşımlar şöyle:

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz: “Çekmeköy’e birlikte hizmet ettiğimiz, değerli dava arkadaşımız Meclis Üyemiz Bülent Aydoğdu kardeşimizi kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Rabbim mekanını cennet eylesin.”
AKP Çekmeköy İlçe Başkanlığı: “Meclis Üyemiz Bülent Aydoğdu vefat etmiştir. Merhuma Allah’tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı ve sabırlar diliyoruz.”
CHP Çekmeköy İlçe Başkanlığı: “AK Parti Çekmeköy Meclis Üyesi Bülent Aydoğdu'nun vefat haberini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Merhuma Allah'tan rahmet, ailesine, sevenlerine baş sağlığı diliyoruz.”
Borsa İstanbul'u bu kez de 'kongre talebi' vurdu19 izlenme
Afyonkarahisar'da seçilen Burcu Köksal: "Atamın izinden Cumhuriyet’in ışığından asla ayrılmayacağım"29 izlenme
Milyonları ayaklandıracak EYT iddiası: 'Herkesin emekli olmamasının planları yapılıyor'51 izlenme
Alım gücü 1.595 TL eridi! Emeklinin sofrasına zam düştü39 izlenme
Hüsnü Mahalli: AKP kontrol ettiği devletin aygıtlarıyla herkesle kavga ediyor72 izlenme
Melih Gökçek'in usulsüzlüklerini tek tek sıralamıştı: Mansur Yavaş'tan 54 dosya için yeni başvuru!25 izlenme
Kırşehir'in Mucur ilçesinde AKP'liler MHP'lileri pusu kurarak hastanelik etti !245 izlenme
AYM bireysel başvuru istatistiklerini açıkladı: Yargı var adalet yok161 izlenme
Bir vatandaş, Denizli CHP’ye geçince her şeye pozitif bakmaya başladı: "Şu belediyenin güzelliğine bir bak hele. Asansörü var, bak hele. Pencereleri kapıları var be"
Minguzzi davasında gerekçeli karar açıklandı
'Ankara'ya haftalardır su verilemiyor' iddiasıyla ilgili büyükşehirden açıklama
Üç yıldır tek çivi çakılmayan TOKİ projesi yeniymiş gibi sunuldu!