AKP Kadın Kolları Başkanı halkı 'yardımlarla' tehdit ederek oy istedi! 'Eğer bu güzelliklerin, bu yardımların devam etmesini istiyorsak Erdoğan'ın, AK Parti'nin, belediyelerin yanında olacağız'

48 izlenme 26 Şubat 2022
Reklamlar
Manisa Yunusemre İlçe Kadın Kolları Başkanı Ebru Kaplan halkı 'yardımlarla' tehdit ederek, oy istedi.

Manisa Yunusemre İlçe Kadın Kolları Başkanı Ebru Kaplan; salgın sürecinde Fransa'da, Almanya'da, İngiltere'de maaşların ödenemediğini iddia etti.

Kaplan, kadınları sosyal yardımlarla tehdit etti, skandal ifadeler kullandı.

"Kömür yardımlarınız geliyor mu?" diye soran Kaplan, "Allah razı olsun işte biz Recep Tayyip Etdoğan'ı çok sevdiğimiz için 'Reis' diyoruz, biliyorsunuz Mehmet Çerçi (Yunusemre Belediye Başkanı) demiyoruz, 'Çerçi Baba' diyoruz. Çünkü çok iyiliklerini gördük. Daha geçen gün Çerçi babamız kaç çocuğumuza mont, ayakkabı dağıttı. 5 bin çocuğumuza... Eğer bu güzelliklerin, bu yardımların devam etmesini istiyorsak, bu belediyelerin hizmet etmesini istiyorsak sonuna kadar ümmetin lideri Erdoğan'ın, AK Parti'nin, belediyelerin yanında olacağız." ifadelerini kullandı.

31 Mart seçimlerinden önce de AKP, İstanbul ve Ankara'nın kaybedilmesi durumunda yardımların kesileceğini iddia etmişti. Ancak; Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'ın kazanması ile birlikte İstanbul ve Ankara'da sosyal yardımlar artarak devam etmişti. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, salı günkü CHP Grup Toplantısı'nda bu konuyu dile getirmiş, CHP'li belediyelerin yardımları arttırdığını rakamlar vererek anlatmıştı.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

17 yıllık ekonomik tablo: Türkiye'nin gerisindeki ülkeler Türkiye'yi geride bıraktı! Müzisyen Onur Şener'in kızıyla birlikte yaptığı düet yürekleri dağladı... İş bulamayan 1 çocuk babası 26 yaşındaki genç av tüfegi İle intihar etti! Ulaştırma Bakanlığı, 231 milyonluk işe 658 milyon TL ödedi!