Manisa Yunusemre İlçe Kadın Kolları Başkanı Ebru Kaplan; salgın sürecinde Fransa'da, Almanya'da, İngiltere'de maaşların ödenemediğini iddia etti.
Kaplan, kadınları sosyal yardımlarla tehdit etti, skandal ifadeler kullandı.
"Kömür yardımlarınız geliyor mu?" diye soran Kaplan, "Allah razı olsun işte biz Recep Tayyip Etdoğan'ı çok sevdiğimiz için 'Reis' diyoruz, biliyorsunuz Mehmet Çerçi (Yunusemre Belediye Başkanı) demiyoruz, 'Çerçi Baba' diyoruz. Çünkü çok iyiliklerini gördük. Daha geçen gün Çerçi babamız kaç çocuğumuza mont, ayakkabı dağıttı. 5 bin çocuğumuza... Eğer bu güzelliklerin, bu yardımların devam etmesini istiyorsak, bu belediyelerin hizmet etmesini istiyorsak sonuna kadar ümmetin lideri Erdoğan'ın, AK Parti'nin, belediyelerin yanında olacağız." ifadelerini kullandı.
31 Mart seçimlerinden önce de AKP, İstanbul ve Ankara'nın kaybedilmesi durumunda yardımların kesileceğini iddia etmişti. Ancak; Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'ın kazanması ile birlikte İstanbul ve Ankara'da sosyal yardımlar artarak devam etmişti. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, salı günkü CHP Grup Toplantısı'nda bu konuyu dile getirmiş, CHP'li belediyelerin yardımları arttırdığını rakamlar vererek anlatmıştı.
Hindistan Yüksek Mahkemesi eşcinsel evliliği yasallaştırmadı
İmamoğlu'nun savunmasının tam metni ortaya çıktı! 'Milletimin geleceğinin teminatı olacağım'
AKP'nin 19 yıllık özelleştirme bilançosu: 4 bin 42 parselin satışına onay verdi!
Valilik; Edip Akbayram'ın Cumhuriyet Konseri'ni yasakladı!
Resmen ‘İslam devleti’ istediler!
Hakim ve Savcılık sınavında laikler böyle eleniyor!
1. Dünya Savaşı askerlerinin mektupları, 100 yıl sonra kıyıda bulundu
İstanbul Havalimanı'ndaki yiyecek-içecek fiyatları gündeme oturdu: Pizza 530, kola 63 lira!
Hakan Fidan KAAN'ın motorunu açıkladı, AKP'de iç savaş çıktı
'Tank Palet'in verilmesi önceden planlanmış'
Sedat Peker'in ifşaları, SPK'nın suç duyurusu ve itiraflar: İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan soruşturma!
Yılmaz Özdil'den Türk bayrağını yakan Suriyeliler üzerinden Erdoğan'a mesaj: Erdoğan onlar için ''Tıpkı Kuvay-i Milliye gibi'' demişti
'Yandaş değil uyumluyum' diyen Yavuz Bingöl'ün kızının TRT'de program yaptığı ortaya çıktı !
TCMB Başkanı'ndan sürpriz açıklama: 500 ve 1000 TL'lik banknotlar mı geliyor?