Anasayfa1
17 Nisan 2021 ( 115 izlenme )
Reklamlar

AKP il yöneticisi Turgut Özzeren'den 104 emekli amirale silahlı tehdit!


AKP Diyarbakır İl Yönetim Kurulu Üyesi Turgut Özzeren, sosyal medya hesabından silah kuşandığı fotoğrafını paylaşarak Montrö Bildirisi'ne imza atan 104 emekli amirali tehdit etti.



AKP Diyarbakır il yöneticisi Turgut Özzeren'den 104 amirale silahlı tehdit mesajı geldi.

AKP Diyarbakır Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Vedat Demirtaş’ın ardından benzer bir silahlı tehdit de İl Yönetim Kurulu üyesi Turgut Özzeren'in Twitter hesabından yapıldı.

Özzeren, “103 tane dengesiz sanki bir mesaj vermiş. Sıkıysa bir daha deneyin. Yatacak mezarınız olursa namerdim, denemesi bedava” dediği mesajında, hücum yeleği giydiği kalaşnikoflu fotoğrafını paylaştı.

https://www.cumhuriyet.com.tr/haber/akpilyoneticisiturgutozzerenden104emekliamiralesilahlitehdit1828596

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Erzurum valisinin oğlundan tepki çeken polis paylaşımı: "Sicil numaranı alayım" Dev yapı market zincirine bir yıllık konkordato! İmamoğlu seçim gününü anlattı: "Kız kardeşim beni aradı. Biz iki kardeşiz. Mesaj attı, sonra aradı. ‘Abiciğim gene seninle olamıyorum çünkü sandığın başındayım’ dedi" Ece Üner iktidara zor yerden sordu: "Atatürk'e bağlılığını söylemek yasak, Öcalan'a serbestlik istemek serbest. Değer mi?"