Faruk Özer’in kaldığı otelde güvenlik kamerasına yansıyan kırmızı beyaz montlu Arnavutluk vatandaşı Altjan Canaj (Altyan Canay) adlı kişi yakalandı. Canaj, kaçışta asıl pay sahibi olan Edevaldo Haxhiu adlı kişiyle Faruk Fatih Özer’e yardımcı olduklarını itiraf etti.
TRT'den Ceyda Muslu'nun haberine göre, Canaj, ifadesinde Faruk Özer’in suçlu olduğunu basında çıkan haberlerden sonra anladığını söyledi. Thodex’in firari kurucusu Özer’i hatırlı bir arkadaşının isteğiyle havalimanında karşılayıp otele götürdüklerini anlattı.
Canaj, basından Özer’in büyük bir dolandırıcılığın içinde olduğunu öğrenince, Edevaldo Haxhiu ile yeniden görüştüğünü söyledi. Korktukları için 15 gündür polisten kaçtığını ve saklandığını ifade etti.
Emniyet kaynaklarından edinilen bilgiye göre Faruk Fatih Özer, Arnavutluk’ta gıda ürünleri tedarikçisi bir firmanın yöneticisiyle birlikte saklanıyor.
![]()
Altjan Canaj (solda) ve Faruk Fatih Özer (sağda)
Sedat Peker: 'İmanlı nesiller yetiştireceğiz' derken çoğunluk pudracı nesil oldu67 izlenme
Rus rublesi beş yılın zirvesine yükseldi! İşte nedenleri63 izlenme
Gazeteci Murat Ağırel’den Silivri mektubu: Bizi betona hapsedenler bizi düşman gibi görüyor77 izlenme
Erdoğan'ın yoluna "İstifa" pankartı astılar58 izlenme
AKP'nin 'pudra şekercisi' Kürşat Ayvatoğlu'na büyük şok!122 izlenme
'AKP yerel seçimlerde Anavatan Partisi'nin tablosunu yaşayabilir'149 izlenme
MUÇEV doymuyor: 'Yazlık saray'a komşu koyu aldılar!122 izlenme
Türkiye’nin en kritik kurumlarındaki mühendisler neden yurt dışına gidiyor?182 izlenme
AKP’de kitap krizi: Bu kitabı sahiplenmiyoruz…
Avukatı açıkladı: Rıza Akpolat'a 'Kurultay aleyhine ifade ver' baskısı yapılmış
Bakan Koca açıkladı: 21.747 yeni vaka tespit edilirken, 192 kişi hayatını kaybetti, 22.284 kişi sağlığına kavuştu!
CHP'li belediye başkanını silahla yaralayan saldırgan suç makinesi çıktı!