15 Temmuz darbe girişimi gecesinde Cumhurbaşkanlığı Sarayı önünde helikopterlerin açtığı ateş sonucunda hayatını kaybeden Cuma Dağ’ın eşi Rukiye Dağ, AKP aday adaylığından çekilmişti.
Rukiye Dağ’ın çekilmesine sebep olan konu ise AKP’de aday adayları ile mülakat gerçekleştiren, Komisyon Başkanı Mustafa Ataç’ın, Rukiye Dağ’a, “Dulmuşsunuz, eşinizden boşanmışsınız” demesi… Rukiye Dağ'ın açıklamasına göre AKP'de adayları değerlendiren Mülakat Komisyonu Başkanı Mustafa Ataç, Dağ'ı kahreden bu sözün ardından forma bakmadığını söylemişti.
Rukiye Dağ, sosyal medya üzerinden yeni bir açıklama yaparak AKP’ye oy vermeyeceğini duyurdu. “Son 6 gün... 15 Temmuz’a kadın halimle ilk günden beri erkek gibi direnen 1i olarak kutuplaşmaya engel olmak,birlik ve beraberlik için oyumu AK Partiye vermeyeceğim..” diyen Dağ şöyle devam etti: “Artık değiştirme zamanı, kendini 16 yıl garantiye alanlardan bu Anadolu halkına hizmet/mizmet olmaz.. beni sevenlere...”
İşte o mesaj:

https://odatv.com/oyumuakpartiyevermeyecegim20061836.html
Kılıçdaroğlu ve gençlerden Anıtkabir’e ziyaret40 izlenme
ÇYDD’den Türkan Saylan’ın hastanesi için kritik çağrı!68 izlenme
Çiftçiden ‘Çiftçinin son hali’ videosu: "Marketlerde patlıcan 24.90 lira. Ben burada vatandaşlara bedava veriyorum. Aracı firmalar tarladan almıyor malı"38 izlenme
Başsavcılık Minguzzi kararına itiraz etti17 izlenme
Takipteki kredi miktarında artış, tehlikeli düzeyde hızlandı31 izlenme
Sokak röportajına konuşan vatandaşın AKP seçmeni vatandaşa söylediği sözler gündem oldu "Senin çocuğunun hakkını senin yerine de savunacağım"36 izlenme
1.3 milyon yolcu garantisi verilen havalimanını 24 bin yolcu kullandı!62 izlenme
Nereden çıktı bu Wagner?50 izlenme
Garipoğlu'nun uyuşturucu partilerindeki 'torbacı'nın kim olduğu ortaya çıktı
Emekli ikramiyesi alanlar yandı: Bunu yapanların hiç şansı yok faiziyle geri alınacak
Ekrem İmamoğlu: "Parti içindeki mevzuları konuşturan Atatürk'e ihanet eder!"
Özgür Demirtaş dövizdeki yükselişi engellemek için yakılan milyarlarca doları yazdı