AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz, ekonomideki olumsuzluklara karşın ‘herkesin elinde akıllı cep telefonu var’ argümanı ile Türkiye ekonomisine ilişkin değerlendirme yaptı.
Demiröz, “Pahalılık olabilir. Allah aşkına, Türkiye’de son 20 senede her eve bakın ya bir otomobil ya da 2 otomobilimiz var. Her evde 2 3 telefon var.” dedi.
VEDAT DEMİRÖZ: ALLAH AŞKINA HER EVDE 23 TELEFON VAR
AK Parti Manisa İl Danışma Meclisi toplantısına katılarak bir konuşma yapan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Vedat Demiröz, hayat pahalığı, zam ve yüksek dolar kurunu savundu.
Demiröz, “Bugün Avrupa’da duyuyorsunuz, yakıtın olmadığı, raflarda neler olduğunu. Kış geliyor. O dövizlerin fazlalığı nedeniyle kur farkları da aşağıya doğru inecek. Gıdada hiçbir eksiğimiz yok. Pahalılık olabilir. Allah aşkına, Türkiye'de son 20 senede her eve bakın ya bir otomobil ya da 2 otomobilimiz var. Her evde 23 telefon var. Türkiye'nin doğal gaz gitmeyen ilçesi kalmadı. Elektrik desen yine aynı, Yolları zaten saymıyorum.” diye konuştu.
Anıtkabir'de tarihe geçen 10 Kasım rekoru20 izlenme
Kedinin kafasına vurup Kelime-i Şehadet getirtip Müslüman yapmış !592 izlenme
Bütçe Komisyonunda EYT Görüşmeleri Başladı22 izlenme
Prof. Dr. Özgür Demirtaş: "Borsada yapılan işlemleri açıklayın, yatırımcıyı batıranı 1 günde bulayım!"25 izlenme
CHP'ye geçen Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nden suya indirim kararı24 izlenme
Sebze meyve fiyatları katlandı: Yurttaşın tabağında porsiyon küçülüyor22 izlenme
Belediyelere seçim piyangosu!117 izlenme
Yılbaşı sepetlerine yüzde 83 zam geldi21 izlenme