İzmir Kemalpaşa Sağlık Grup Başkanlığı'nda şoför olarak görev yapılması amacıyla üç personel kadrosu açıldı. İŞKUR üzerinden yapılan başvuru ve mülakatların ardından üç şoför kadrosuna AKP'li yöneticiler yerleştirildi. AKP Kemalpaşa İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri Fatih Bektaş, Fikret Laçinkaya, Necip Nehir işe alınan şahıslar oldu. Fikret Laçinkaya aynı zamanda Kaya Medya Reklam ve İletişim Ajansı Yönetim Kurulu Başkanı. Laçinkaya patronu olduğu şirketteki faaliyetlerine devam ediyor.

Fikret Yalçınkaya
AKP İLÇE BAŞKANI BÖYLE SAVUNDU
AKP Kemalpaşa İlçe Başkanı Bülent Aksakal, yönetimindeki üç arkadaşının bu işe girdiğinden kendisinin haberi olmadığını söyledi. Aksakal, “Herkesin hakkıdır oraya başvurmak. Herkes gibi onlar da başvuru yapmış. Demek ki vasıfları tutuyordu. Bu kişiler de Kemalpaşa'da herhangi birileri gibi bir isim. Bizimle alakası olmayan, tamamen bağımsız olarak İŞKUR üzerinden yapılan bir işlem. Altı aylık geçici bir iş. Bu eleştirilerin art niyetli birileri tarafından yapılan yıpratma politikası olduğundan eminim, yazıklar olsun” dedi.

Necip Nehir
NEPOTİZM SOSYAL PATOLOJİDİR
Uygulamanın AKP nepotizminin yeni bir göstergesi olduğunu belirten İYİ Parti İzmir Milletvekili Dr. Aytun Çıray, “Nepotizm, yani eş dost akraba kayırmacılığı sosyal bir patolojidir. Maalesef bu ne ilk, ne son olacak. Çünkü geçmişteki objektif sınavlarla eleman alımını kaldırdılar. Ne yazık ki, FETÖ döneminde soruların çalınması ile kitlesel nepotizme ses çıkarmayan milletimiz haklarını, hatta çocuklarının haklarını savunmayınca nepotizm artıyor” diye konuştu.

Fatih Bektaş
http://www.krttv.com.tr/gundem/akpdenbirtorpilskandalidahah57660.html
Şirketlerinin kasalarına her yıl 247 milyon Euro aktarılıyor, bir köprü alıp, beş köprü bedeli ödeyeceğiz!133 izlenme
Binali Yıldırım'a suç duyurusu!325 izlenme
İmamoğlu'ndan Ferdi Tayfur'un töreninde 'Gülhane' sözü! Yeniden başlıyor30 izlenme
Emekliye yazın bir hafta ücretsiz tatil müjdesi: KYK tatili de torpille42 izlenme
Murat Çalık ikinci kez tomografiye alındı16 izlenme
ABD’den Yunanistan’a silah hibesi: Türkiye sınırına yığıyorlar!101 izlenme
Tayland Kralı, 30 milyar doları üstüne yaptı!270 izlenme
Sigaraya bir zam daha geldi27 izlenme
Kimler yararlanabilecek, ödeme ne zaman yapılacak? İşte emekliye 5 bin TL ikramiyesinin detayları
AKP’li belediyede yolsuzluk iddiası! Çok sayıda kişi gözaltına alındı
Pazar esnafı acı gerçeği Özgür Özel'e anlattı: "Akşamüstü burada ağlama sesi duyarsınız. Üzüm isteyen, muz isteyen, armut isteyen çocuklar var. Millet olarak zor bir durumdayız"
Savaşta harcanan parayı internette canlı yayınlıyorlar: 4 günde akılalmaz rakamlara ulaştı