Geçtiğimiz hafta AK Parti Yeni Mahalle Mahalle Başkanı’nın partisinden istifa ederek İYİ Parti saflarına dahil olmasının ardından, bugünde AK Parti üyesi 55 kişi partilerinden istifa ederek toplu üyelik töreni ile İYİ Parti’ye geçti. Yeni üyelere rozetleri İYİ Parti Yunusemre İlçe Başkanı Tufan Akan tarafından takıldı.
Başkan Akan rozet töreninde yaptığı açıklamada parti üye sayısını arttırmanın önemine vurgu yaparak; “Bugün parti olarak üye katılımı konusunda ciddi bir çalışma yapıyoruz, adeta seferberlik halindeyiz; çünkü üye yapmak demek, aynı zamanda sahada olmak demek. Bugün bir vatandaşımızı partiye üye yapmak aynı zamanda bir siyasi parti faaliyetidir. O yüzden bunu çok ciddiye alıyoruz ve önemsiyoruz” ifadelerini kullandı.
İYİ Partili Akan, ”Son yıllarda kullanılan kutuplaştırıcı ve ayrıştırıcı siyaset dili, artık yerini çözüm üreten, birleştirici ve bütünleştirici bir siyasi dile bırakmaktadır. Her türlü baskıya rağmen halkın teveccühü bütünleştirici ve birleştirici siyasetten yanadır. Bu husus bizler tarafından görülüyorken, Cumhur İttifakına gönül vermiş hemşehrilerimiz tarafından da görülmektedir. İYİ Parti Türkiye siyasetinin merkezine oturmuş ve kilit noktaya gelmiştir. Son günlerde yapılan açıklamalardan bunu daha net anlıyoruz. Bize illet diyenler, zillet diyenler hatta terör örgütü ile işbirliği yapmak ile suçlayanlar şimdilerde bize yerli ve milli İYİ partili kardeşlerimiz deme noktasına geldiler. Şimdi soruyorum sizlere; Türkiye’de ne değişti? Cevabı şudur! Ak Parti 19 yıllık iktidarının sonuna gelmiştir” dedi. Son olarak konuşmasını şu sözlerle noktalayan Akan, “Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin üniter yapısıyla, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin kadim devlet gelenekleriyle, bayrağıyla, demokrasi ve hukukun üstünlüğüyle sorunu olmayan tüm Manisalı hemşehrilerimin desteklerini bekliyor ve her kesimden vatandaşlarımızı İYİ Parti saflarına davet ediyorum. İktidarımız yakındır!” İfadelerini kullandı. Toplu üyelik töreni İYİ Parti Yunusemre İlçe Başkanı Tufan Akan’ın yeni üyelere parti rozetini takması ve geceyi organize eden Musa Çetinkaya’ya plaket taktimi ile sona erdi.
https://abcgazetesi.com/akpdeufalanmadevamediyor55kisikisiayniandaistifaedippartidegistirdi355237
Fiyatlar artık cep değil yürek yakıyor! Vatandaş isyan etti: "Türkiye burası, toprağa işesen bir şey çıkıyor zaten. Ne yiyeceğiz biz?"38 izlenme
Murat Ağırel’in ‘Torbacı polis’ iddialarına EGM’den yanıt: Meslekten ihraç edildi!37 izlenme
Türkiye'de geldiklerinde geçinemeyen vatandaşlara hakaret eden gurbetçiler Almanya'da Türk mallarını boykot ediyor40 izlenme
Milyonlarca emeklinin beklediği Maaş takvimi netleşti!35 izlenme
Hatay’da yıkılan binanın müteahhidi ‘depremzede’ olarak kaldığı otelde yakalandı63 izlenme
15 yaşındaki kızı taciz eden şahsı dövüp 10 bin TL'sini gasp ettikten sonra bagaja kilitlediler!58 izlenme
AKP'de yeni gündem emeklilere 29 Ekim'de ikramiye: Ayrıntılar netleşiyor, 'zaman kazandırır'32 izlenme
Kılıçdaroğlu: "Ayağa kalkıp hep birlikte bu seçimi alacağız"33 izlenme