Aday belirleme sürecinde ilçe teşkilatının yok sayıldığını belirten AKP Bursa Gemlik İlçe Başkanı Tevfik Yılmaz, ilçe yönetimi olarak istifa ettiklerini duyurdu.
Tevfik Yılmaz, sosyal medya hesabından paylaştığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:
"Aday belirleme sürecinde oluşan aksaklıklar nedeni ile ve ilçe teşkilatımızın hiçe sayılması sebebi ile ilçe yönetimi olarak istifa etmiş bulunmaktayız. Partimizin ve davamızın her daim birer neferleriyiz. Görevde olduğumuz süre boyunca, İlçemizin sorunlarının çözümü noktasında birlikte çalıştığımız; kurum müdürlerimiz, STK’larımız ve tüm kurum çalışanlarımıza, ayrıca konu Gemlik olduğunda elini taşın altına koymakta geri kalmayan hepimizin bildiği değerli iş insanlarımıza da ayrı ayrı teşekkür ediyoruz."
KRT
İşsiz sayısı bir yılda 1 milyon kişi arttı!92 izlenme
Yahudiler, Kudüs meselesini kendi halkına bakın nasıl öğretiyor !562 izlenme
Hacettepe Üniversitesi'ne çevik kuvvet girdi, yemekhane zammını protesto eden öğrencilere müdahale etti! Çok sayıda öğrenci gözaltına alındı28 izlenme
İsrail’de Türk bayrağı baskılı tişört giyen iki Türk gözaltına alındı!130 izlenme
Binali Yıldırım’dan İsmailağa cemaatine seçim ziyareti59 izlenme
Ya ÖTV olmasaydı: Benzindeki korkunç tablo289 izlenme
AKP mi CHP mi daha çok harcamış? Mansur Yavaş 'Rakamlar yalan söylemez' diyerek paylaştı21 izlenme
Nişantaşı'nda şoke eden iş ilanı: Türkçe bilen eleman aranıyor!38 izlenme