AKP'de milyarlık fon vurgunu! Timur Soykan ifşa etti! Küçük yatırımcı böyle soyulmuş

27 izlenme 27 Eylül 2026
Reklamlar

Gazeteci Timur Soykan, Tera Portföy merkezli fon vurgunu iddialarını tüm çarpıcı detaylarıyla masaya yatırdı.

Soruşturmanın göbeğinde yer alan Erdin Özel'in sadece yurtdışı çıkış yasağı ile serbest kalması sert bir dille eleştirildi.

Ayrıca AKP Genel Başkan Yardımcısı Fatma Betül Sayan Kaya'nın, hisselerin çakıldığı gün satış yaptığı ve özel jetle umreye gittiği iddiaları gündeme taşındı.

"Bu sıradan bir ihale yolsuzluğu değil, doğrudan binlerce insanın milyarlarca lirasının çalınmasıdır" diyen Soykan, siyasi koruma kalkanı ve dokunulmazlık tartışmalarına dikkat çekiyor.

Olayın perde arkası ve tüm ayrıntılar

Sözcü TV

Bunlar da İlginizi Çekebilir

ABD Başkanlık Seçimi’nde fark kapanıyor! Köprü ve otoyollar için garanti ödemelerinde kur ayarlaması! CHP'li Yavuzyılmaz'dan tepki Kaz Dağları’nda çevre felaketine yol açan şirketten skandal açıklama! Kayyum, altında dükkân olan 37 camiyi Diyanet'e devretti