Anasayfa1
08 Kasım 2024 ( 47 izlenme )
Reklamlar

AKP'de jet yükseliş: Odacı, genel müdür yardımcısı oldu!


Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nda hizmetli kadrosunda çalışırken, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Sektörel İzinler Daire Başkanı olan Metehan Karataş, bir terfi daha aldı. Karataş, aynı dairenin Genel Müdür Yardımcılığına getirildi.


Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nda hizmetli kadrosunda bulunan Metehan Karataş, geçtiğimiz yıl Ekim ayında Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Sektörel İzinler Daire Başkanı oldu. Bakanlık Personel Daire Başkanı Necip Gülmüş’ün ebe olan eşi Gülşen Gülmüş de Personel Şube Müdürlüğü görevine getirildi.  

TERFİ ÜSTÜNE TERFİ: GENEL MÜDÜR YARDIMCISI OLDU

Daire başkanı olan Karataş, yeni bir terfi alarak aynı dairenin Genel Müdür Yardımcılığına getirildi.

Karataş, Vedat Işıkhan'ın Sosyal Politika Kurulu üyeliğine seçildiğinde, “Her zaman yanımızdaydı, her zaman yanındayız” mesajını paylaşmıştı.

Sözcü

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

İmamoğlu, TÜGVA için yapılan tahsisi veto etti! Erdoğan'ı kara kara düşündürecek anketin sonucu çıktı AKP'li troll Selmanoğlu'ndan Kürşat Ayvatoğlu itirafı! 'İşin kötü tarafı bizde böyle çok adam var' Oyların yeniden sayılmasını isteyen bir grup genç YSK önünde gözaltına alındı!