Home
17 Ocak 2020 ( 191 izlenme )
Reklamlar

AKP'de bir istifa daha: Devamı gelecek


AKP İstanbul Küçükçekmece İlçesi Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı Ümit Yaşar Karlıdağ aktif görevinden istifa etti. Ümit Yaşar Karlıdağ, Ahmet Davutoğlu’nun kurduğu Gelecek Partisi’nde siyaset yapmak için bu kararı aldığını açıkladı.


Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun kurucusu olduğu Gelecek Partisi’ne yeni katılımlar sürüyor.

Odatv'nin haberine göre; AKP İstanbul Küçükçekmece İlçesi Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı Ümit Yaşar Karlıdağ aktif görevinden istifa etti. Karlıdağ, eski Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun kurucusu olduğu Gelecek Partisi’nde siyaset yapmak için bu kararı aldığını açıkladı.

İlçe teşkilatında başka istifalar olacağı öne sürüldü

Karlıdağ’ın bu kararının ardından AKP Küçükçekmece teşkilatında çok sayıda partilinin de Gelecek Partisi’ne geçeceği öne sürülüyor. Daha önce de AKP’den istifa eden birçok partili, Gelecek Partisi’ne katılmıştı.

https://halktv.com.tr/gundem/akpdebiristifadahadevamigelecek416708h

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Yandaş ATV’nin operasyon yayını çığır açtı! İzleyenleri hem şaşırttı hem de kahkahaya boğdu! Pasaportsuz giriş başladı, Bulgar turistler Edirne’ye akın etti! Erdoğan’ın övdüğü belediye satışta rekora koşuyor! Arpaçaylı Filozof Arif'ten Boğaziçi Ünversitesi yorumu 'İktidar bilime düşman!'