AKP Bursa İl Teşkilatı bayramlaşma töreni düzenledi. Törene AKP Genel Başkan Yardımcısı Efkan Ala, Eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı, TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Başkanı AKP Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu, Bursa milletvekilleri, partililer, vatandaşlar ve STK başkanları katıldı.
AKP’li Hakan Çavuşoğlu, bayramlaşma töreninde Efkan Ala’dan sonra konuşma gerçekleştirdi. Hakan Çavuşoğlu, Türkiye’de bir tiyatro oynandığını iddia ederek, “Tiyatronun büyük bir aktörü var Kemal Kılıçdaroğlu. Yanında da figüranlar çerçevelenmişler sıraya geçmişler” dedi.
Çavuşoğlu konuşmasında Gezi Direnişi de hedef alarak, “Son günlerde yine bir Gezi romantizmi yaşanıyor. Neymiş efendim? Gezi’deki kişiler bir araya gelerek ağaç altında gizlenerek yaptığı bir hareketmiş. Hadi oradan be…Taksim’i terör örgütünün paçavraları ile donatanlar olmadı mı? Gencecik çocukları kandıranlar olmadı mı?” ifadelerini kullandı.
Çavuşoğlu konuşmasında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel’i hedef alarak ağır hakaretler etti. Çavuşoğlu’nun konuşması şöyle:
“Türkiye’de büyük bir tiyatro oynanıyor. Bu tiyatronun büyük bir aktörü var Kemal Kılıçdaroğlu. Yanında da figuranlar çerçevelenmişler sıraya geçmişler. Kılıçdaroğlu’nun ayağına ağzına bakarak acaba bize ne verirler diye bakıyorlar. Kardeşlerim bu bir mizansen. Bu tiyatronun senaristi kurgucusu kim biliyor musunuz? Kandil’in tetikçisi olan siyasi parti olarak geçen HDP’dir. Biz bu durumu anlatmazsak ısrarla bu durumu milletimizin gözlerinden sakınmaya çalışan partiler milletimizi sömürmeye başlarlar.
Son günlerde yine bir Gezi romantizmi yaşanıyor. Neymiş efendim? Gezi kişilerin bir araya gelerek ağaç altında gizlenerek yaptığı bir hareketmiş. Hadi oradan be. Gezi süreci yaşanırken dünyanın binbir yerinden gelerek canlı yayın araçları koyup Tayyip Erdoğan’ın koltuğunu ele geçirmeye çalışanlar olmadı mı? Taksim’i terör örgütünün paçavraları ile donatanlar olmadı mı? Gencecik çocukları kandıranlar olmadı mı? Kandil’deki terör baronlarının kendisini hizaya getirmek üzere parmak sallayanların bir kelime dahi gıkı çıkmayanlar Gezi süreci üzerinden daha 100 yıl öncesinde Abdulhamit’in yalnızlığı yaşadığı günlerde onu hal etmek için hareket geçen canilerin suçluların hainlerin diliyle konuşup Meclis kürsüsünden meydan okuyanlar var be. Siz Kimsiniz? Siz önce Kandil’in baronlarına size güzelleme yaparken onlara karşı çıkın.
İki gün önce Trabzonspor şampiyon oldu kutluyoruz. Ama bir belediye başkanı adını zikretmek istemiyorum. Kazım Koyuncu’nun resmini koyuyor eski futbolcu Özyazıcı’nın koyuyor ama şehidimiz Eren Bülbül’e sıra geldiğinde Bülbül’ün resmini koyamıyor. Eren filminin aktörünü koyuyor. Alçak kime mesaj veriyorsun? Kime ne söylemeye çalışıyorsun? Kardeşlerim kusura bakmayın doluyuz haklıyız. Gözümüzün içine baka baka yedirmeye çalışıyorlar.
Bizim müktesebatımız çok. Adamlar 100 yıllık partiyiz diyorlar. Müktesebatlarında darbeden idamdan bu milletin değerlerine hakaret etmekten başka bir tarih yok. Allah aşkına genetik kodlarına işlemiş. Yine Gezi süreci ile ilgili bir grup başkanvekili çıktı bunun hesabını soracağız diyor. Ey be kahpe adam Recep Tayyip Erdoğan’ı yalnız bırakmayacağız. Sizi yeniden yeneceğiz be.”
Haydarpaşa ve Sirkeci garları ihalesini alan şirket hakkında yeni skandal! Sadece bir çalışanı var!
Balıkesir'de Alevi köylerine 'yol cezası' iddiası: "Kime oy verdiysen o yapsın"
Gaziantep OSB'de bir fabrikada daha işçiler sefalet zammına karşı iş bıraktı
Muhammed Yakut İspanya'da eşi ve oğlu Türkiye'de serbest bırakıldı
Emekliler, emekli aylıklarını protesto etti: "Akşamları pazara gidiyorum, çürüklerden çarıklardan alıyorum yemek için. Bir ayda 22 kilo verdim. İstediğim gıdayı alamıyorum. Çorba, çorba, çorba"
Ergün Poyraz 'Erdoğan'ın imam hatip lisesinden öteye tahsili yok. Üniversite diploması sahte. Bugün bizi sahte diplomalı bir CB yönetiyor !'
Fiyatından Dolayı Cep Yakan Ürünü İndirimli Alabilmek için Birbirleriyle Yarıştılar!
Onlarca kişiyi bankamatik personeli yapan isim, yeniden AKP'den aday oldu!
Okullarda son zil 16 Haziran'da çalacak
Almanya Hükümet Sözcüsü Eurofighter'ların satışında İmamoğlu'nu işaret etti
Tahvil piyasalarında resesyon ve enflasyon endişesi
Ortağı suç örgütüne üyelikten yargılanan şirkete 957 milyon TL'lik ihale! Bilin bakalım şirket kimin akrabasın ait?
Civarda 50 cami var ama 30 bin kişilik cami yapılacak!
Harcamaya doymuyor! Özel hesapları Erdoğan kullanacak!