Akit TV'de de yorumcu olan Ali Tarakçı referandum sürecinde KRT Haber Müdürü Çağlar Cilara'nın programında, son seçimlerde AKP’ye oy verdiğini ancak 16 Nisan'daki referandumda hayır diyeceğini söylemiş ve gündeme gelmişti.
Tarakçı yine KRT'de Çağlar Cilara'nın programında bu defa, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın toplumu ayrıştıran bir dil kullandığını ve bu dilin kaybetmesine neden olacağını söyleyerek, böyle devam ederse Cumhur İttifakı'na oy vermeyeceğini açıkladı.
Düğün yasaklarını çiğneyen AKP'li vekilden skandal savunma! "Ben Ağrılıyım, yapmasan, ‘Bir yemek yedirmeden yolladı’ derler"
AA ve DHA’dan kızını ve torununu kaybeden kadına sansür: Bakan eleştirisi sansürlendi, belediye kaldı!
Sokak röportajında isyan eden vatandaş gözyaşlarını tutamadı 'Ben açım, bana sahip çık Suriye'ye değil!'
Kemal Kılıçdaroğlu, Lionel Messi'yi geçti: "Alevi" başlıklı tweetindeki videosu Twitter tarihinin en çok izlenen videosu oldu!