Koçak "Dil barajı yükselirse 28 Şubat'da ezilen Anadolulu akademisyenlerin önü kesilecek." derken dil barajını geçenlerin FETÖ'cü olduğunu ifade etti.
Sosyal medyada hem alay konusu olan hem de büyük tepki çeken Koçak'ın tweetleri şöyle:
"YÖK ne yapmak istiyor? Dün gece bütün öğretim elemanlarına gönderilen yapancı(!) dil barajının yükseltilme isteği ne anlama geliyor? Bu barajı REİS düşürdü. Yeniden yükselterek 28 Şubat'da ezilen Anadolulu akademisyenlerin önü kesilecek.
Dil barajlarını geçenler ya batıcı ya fetöcü. Yabancı dil barajı ile yine insanımız doğranıyor. REİS'e rağmen bu yapılıyor üstelik.
NOT: Yabancı dil elbette bilinmeli. Ama bu baraj şimdiki olduğu şekilde korunmalı. Daha yabancı dil bile yazamayanların barajı yükseltmek isteği gerçekten ironik.
2005 yılından 2014 yılına kadar soruların çalındığı itiraf edildi. Hakkıyla geçenlere değil sözümüz. Ama pek çok vatan evladının onlarca yıl hakkı yendi. Reis bu oyunu gördü ve dil barajını düşürdü. Bunu nasıl göremiyorsunuz?"



https://www.gercekgundem.com/medya/245656/akityazarininingilizceisyanidilbarajinigecenlerzatenfetocu
ADD’den Cumhurbaşkanı ve siyasilere çağrı "Mal varlığınızı Türk Milletine bağışlayın"90 izlenme
Rusya’da ‘savaşa hayır’ protestoları büyüyor: 467 gözaltı48 izlenme
Günaydın ! Adıyamanlı tütün üreticisine de dank etmiş 'Ekmeğime el uzatasın diye seni seçmedik, nankörlük etmeyin !'292 izlenme
İstanbul'da sarıklı cübbeli icazet töreni yürüyüşü!80 izlenme
Rabia Naz’ın babası Şaban Vatan tahliye edildi22 izlenme
Depremzedelerin yardımlaştığı Twitter'a kısıtlama getirildi!55 izlenme
"En ucuzu Türkiye'de" dedi: Saray'ın 'sigarayı 300 lira yapacak teklifini' açıkladı24 izlenme
Millete sabır Merkez’e sefa37 izlenme
CHP Lideri Özel Meclis'teki Gazze oturumunda konuştu: "Serin salonlarda Netanyahu ile kayıkçı kavgası yapanların..."
İmamoğlu'ndan Erdoğan'a Gazze tepkisi: "Aylardır Filistin'de mazlumlar inim inim ağlarken ticareti durdurmayanlar utanmadan, sıkılmadan..."
Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde bazı şehirlerde geceyi aydınlatan göktaşı 4 ilden görüldü
Çiftçi havlu attı çarklar durdu