Akit TV'de yayınlanan Derin Kutu isimli programda, İstanbul Aydın Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Muttalip Kutluk Özgüven, 12-17 yaşındaki kız çocuklarının 'mükemmel vücutları' olduğunu savunarak, "İstediğiniz doktora sorun, bu yaş ilk çocuğu doğurmak için ideal bir yaş olarak belirlenmiş" dedi.
Akit TV'de 'kadın-erkek rolleri ve ilişkiler' konusunun tartışıldığı programda, üniversitede öğretim görevlisi olan Prof. Özgüven, canlı yayında çocuk yaşta doğurmayı savunarak 12-17 yaşındaki kız çocuklarının ilk çocuğu doğurmak için ideal yaşta olduğunu ileri sürdü.
12 yaşındaki kız çocuklarının hamile kalmak için en uygun yaşta olduğunu söyleyen Özgüven'i programın sunucusu Sabri Balaman da uyarmadı.
Ayhan Bora Kaplan davası Emniyet'e yönelik genişliyor: Polis amiri sevgilisi için Rolex saat istemiş
Erol Mütercimler'den bomba 'darbe' analizi!!
Bedava corona dağıttılar!
Yaparsa AKP yapardı, yaptı: İcrada toz şekerden donuna kadar aldılar
Hüsamettin Cindoruk 'Tek lider Atatürk, başka lidere ihtiyacımız yok'
Büyükçekmece’de polis olduğunu söyleyen kişiler muhtarlara ‘Kim nereli’ diye soruyor!
Diyanetin skandalları bitmiyor: Radikal İslamcılarla protokol imzaladıkları ortaya çıktı
DEİK'ten tepki çeken çağrı! "Afrikalı öğrencileri işe alın"
İPA güncel verileri açıkladı: İstanbul'da 4 kişilik ailenin yaşam maliyeti fırladı
Erdoğan istedi, savcılık yerine getirdi: CHP’li 3 vekil hakkında yeni fezleke