Yeniakit.com.tr muhabirleri Mehmet Özmen ve Taha Emre Özdemir, Kastamonu'da Öğretmenevi'nde kumar oynarken görüntüledikleri AKP Kastamonu milletvekili Hakkı Köylü, AKP Kastamonu İl Başkanı Doğan Ünlü, korumalar ve bir grup bürokrat tarafından saldırıya uğradı.
Yeni Akit'in haberine göre, kumar oynama görüntülerini kaydeden Akit muhabiri Mehmet Özmen, bir odaya kilitlenerek 67 kişi tarafından darp edildiği iddia edildi. Haberde, saldırganların arasında bizzat AKP'li Hakkı Köylü'nün de yer aldığı öne sürüldü.
Ağır küfürler ve hakaretler eşliğinde Özmen'e yumruklarla vurarak saldırdığı iddia edilen Hakkı Köylü, "Sen benim hakkımda nasıl haber yaparsın lan" diyerek bağırdığı iddia edildi.
Habere göre, saldırganların bir kısmı muhabir Taha Emre Özdemir'i kumar oynanan odadan dışarı çıkartarak görüntü aldığı telefonunu gasp etti. Akit'in haberine göre, saldırganların gasp ettikleri cep telefonundan görüntüleri silmeye çalıştıkları iddia edilirken, cep telefonunun halen saldırganlarda olduğu öne sürüldü.
Akit'in haberinin devamında, "bir kamu kurumu olan Kastamonu Öğretmenevi'ndeki lokalin, saat 22.00'de kapanması gerekirken AKP milletvekili Hakkı Köylü, AKP Kastamonu İl Başkanı Doğan Ünlü ve beraber kumar oynadıkları bürokratlar ve vekilin yakın arkadaşları için her cumartesi günü özel kumar odası haline getirildiği öğrenildi" ifadeleri kullanıldı. Öte yandan haberde, Hakkı Köylü'nün Kıbrıs'ta yüklü miktarda kumar borcu olduğu iddia edildi.
Saldırıya uğrayan Akit muhaberi, hastaneden darp raporu alıp Kastomonu İl Emniyeti'ne götürüldü.

https://halktv.com.tr/gundem/akitmuhabiriakplivekilikumaroynarkengoruntuledivekilvekorumalarm416862h
Ayhan Bora Kaplan davasında gizli tanığın ifadesi ortaya çıktı63 izlenme
Bakan Pakdemirli: "Türkiye'de bu sezon 'zarar ettim' diyen çiftçimiz yok"37 izlenme
Almanya'dan Türkiye'ye korona notası! "Vakalar DSÖ normlarına uygun bir biçimde açıklanmıyor"38 izlenme
AKP’de moraller bozuk!94 izlenme
Köylü aralarında para toplayıp Atatürk heykeli yaptırdı!55 izlenme
Sedat Peker'in videolarının ardından neler oldu, hangi sonuçları doğurdu?47 izlenme
İsrail'den Gazze'de yeni katliam hazırlığı! 'Geniş çaplı kara harekâtı'nı başlattılar18 izlenme
Kumpasların savcısı Yunanistan’a kaçarken yakalandı!254 izlenme
Erdoğan'ın Akhisar mitinginde '10 bin kişilik' stadın büyük bölümü boş kaldı !
'Emeklilere 20 bin lira bayram ikramiyesi' kulisi: "Herkes alamayacak"
CHP Tank palet fabrikası ihalesinin iptali için harekete geçti!
Binali Yıldırım utanmadı! "Mecburdum… Sesimi duyuramadığım için çaldılar dedim"