Akbelen Ormanı'ndaki maden arama sahası için ağaç kesimine karşı çıkan grup vatandaş, kesimin yapıldığı alanı böyle görüntüledi

40 izlenme 25 Temmuz 2023
Reklamlar

Muğla İkizköy’deki kömür maden sahasının genişletilmesi çalışmalarına karşı Akbelen Ormanı’nı korumak için İkizköylülerin iki yıldır sürdürdükleri nöbet alanına bu sabah 05.30’da çok sayıda jandarma ekibi ve TOMA girdi. Bölge halkı ağaç kesimine başlandığını duyurarak yardım çağrısında bulundu.



Muğla Milas’a bağlı İkizköy’de bulunan Akbelen Ormanı’nda Limak Holding ve IC Holding ortak iştiraki YK Enerji’nin kömür maden sahasını genişletmek için ağaç kesimine karşı bölge halkının mücadelesi sürüyor. 

KESİM YAPILAN ALAN GÖRÜNTÜLENDİ

Akbelen Ormanı'ndaki maden arama sahası için ağaç kesimine karşı çıkan bir grup, kesimin yapıldığı alanı görüntüledi. Akbelen Ormanı'ndaki kesimi yapılan bölge böyle görüntülendi.

Odatv.com

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Teyzemiz RTE'yi fena bombalıyor 'Sıkılmıyor çıkıyor oraya bir de Müslümanlık taslıyor, biz gavur muyuz, biz de müslümanız elhamdülillah !' Erdoğan ‘Gereken yapıldı’ dedi ama 6 yaşındaki çocuğun utanç davasında ihmaller zinciri var Mehmet Şimşek çözümü satmakta buldu: Hepsini satılığa çıkarıyor Erdoğan imzaladı, İBB devre dışı bırakıldı, Boğaz’daki yeşil alan imara açıldı!