Afrika değil Türkiye! Vatandaş ucuz yemek için Kent Lokantası'na akın etti

28 izlenme 30 Eylül 2024
Reklamlar

İstanbul Fatih'teki Kent Lokantası önünde oluşan yüzlerce metrelik kuyruk sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.



İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin açtığı Kent Lokantası şubelerinde yaşanan yoğunluk, vatandaşların ekonomik durumunu bir kez daha gözler önüne serdi.

Kent Lokantası'nda kuyruğu gören bir motosiklet kullanıcısının “Afrika değil Türkiye” mesajıyla sosyal medyada paylaştığı görüntüler sosyal medyada gündem oldu.

Görüntülerde şubenin önünde başlayan kuyruğun yan binalardaki işletmelerin önüne de taşacak şekilde kaldırım boyunca uzadığı görülüyor.

2022 yılında İBB tarafından şehrin pek çok noktasına Kent Lokantası açılmıştı.

Yeniçağ

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Dolar yine rekor kırdı, Erdoğan'a tepki yağıyor! 'Türkiye'nin ekonomisinin sorumlusu benim ben. Onların dolarları varsa bizim Allah'ımız var!' 73 yaşındaki Kemal amca: “Atatürk’e sövenin dininden şüphe ederim” Kabileler yüksek hızlı internet kullanırken Türkiye neden geride? Ankara’da okul servis ücretlerine dev zam! Kısa mesafe 12 bine dayandı