Afganistan’dan tahliye edilen Türk vatandaşlarından biri, Türkiye’ye geldikten sonra basın mensuplarına konuştu. Hemşire olduğu öğrenilen vatandaş, Taliban’ın kendilerine kırbaçla saldırdığını söyledi. Kabil’den çıkışlarını anlatan vatandaş, „Kabil Havalimanı’na çok zor ulaştık. Amerikan araçlarının arasına girerek gidebildik Güney kapısına kadar. Biz ‘Türk’üz’ diye bağırdıkça Taliban bizi kırbaçla geri püskürttü“ ifadelerini kullandı.
CHP Milletvekili Tuncay Özkan, videoyu sosyal medya hesabından paylaşarak iktidara tepki gösterdi. Özkan, „Erdoğan'ın müttefiki Taliban'ın, Afganistan'dan dönmeye çalışan Türklere saldırdığı ortaya çıktı“ ifadesini kullandı.
Skandal iddia Meclis'e taşındı: "Öğretmen bu cesareti nereden buluyor?"
İsrail, Gazze’deki Rum Ortodoks Kilisesi'ni bombaladı! Ölü ve yaralılar var
İstanbul'da evlerine girmeye çekinenler çadırlarda kalmaya devam ediyor
Gazetecilere yönelik baskı şiddetleniyor: BirGün'e soruşturma açıldı
Erdoğan, Sivas Katliamı sorumlusu Ahmet Turan Kılıç'ı affetti!
İtfaiye araçları bile girememişti, Grand Kartal Otel'in arka cephesi görüntülendi: TAMAMEN YANMIŞ!
İşte 29 Ekim töreninde 'Atatürk' için söylediği sözleri, AKP'lilerin şikâyet etmesi nedeniyle açığa alınan Korgan Kaymakamı'nın o konuşması!
Hacizlere yetişemeyen iktidar 400 yeni icra müdürü alıyor
Kapatılan Afşin termik santralinin zararını kamu mu karşılayacak?
Bayram vaazında Atatürk'e hakaret eden imam serbest bırakıldı!
Yaz saati uygulaması yüzünden sabah karanlıkta çocuğunu okula götüren veli isyan etti: “Sokakta bir tek biz bir de baskına giden özel harekat var, şu çocuğun taşıdığı çantaya bakın ya!”
Bursalı çiftçi, dünden bugüne ne değiştiğini bir bir sıraladı: Bursalı maydanoz üreticisi Ertuğrul Erdem: "Arkamızda olan devlet kurumlarımız vardı, şu anda yasal tefeci durumundalar"
Selvi yazıyor Kılıçdaroğlu yapıyor! 'Hesaplaşacakmış'
Fırat Kalkanı Harekâtı'ndan acı haber! 2 asker şehit oldu, 2 asker yaralandı