Yakalanan son yabancı suçlu ise iki cinayetten aranan Ljupco Palevski oldu.
Edinilen bilgiye göre, Kuzey Makedonya'nın başkenti Üsküp yakınlarında 14 yaşındaki Vanja Gjorchevska ve 74 yaşındaki Panche Zhezhovski'yi öldürdüğü iddiası ile aranan Ljupco Palevski, Balıkesir Emniyet Müdürlüğü'nün operasyonu ile yakalandı.
İnterpol tarafından arandığı öğrenilen Palevski'nin Makedonya'da aşırı sağcı olarak tanımlanan Desna Partisi’nin lideri olduğu biliniyor.
Şüpheli Palevski'nin Sırbistan ve Bulgaristan üzerinden Türkiye'ye geldiği ihtimali üzerinde durulurken, polis ekipleri Türkiye bağlantılarını da araştırıyor.

İSO Başkanı’ndan yabancı işçi tepkisi: "Demografik yapıyı sıkıntıya sokar"36 izlenme
Saray’daki 30 Ağustos Resepsiyonu’nun menüsü ortaya çıktı!257 izlenme
İmamoğlu veto etti, AKP vetoyu dinlemedi!102 izlenme
Diyanet Başkanı’nın sağ koluna FETÖ soruşturması!160 izlenme
Ekonomi bozuldu, aşiretler alışkanlıklarını değiştirme kararı aldı34 izlenme
‘Yoksulluk ortadan kalktı’ diyen AKP’ye ders gibi yanıt!81 izlenme
CHP'li Ağbaba'dan Türkiye'deki selefi yapılanmalara ilişkin Bakan Soylu'ya sorular43 izlenme
Hazine boşalınca iktidar cezalara sarıldı! Yüzde 48.3 artış!61 izlenme
Depremzedeye fatura şoku: 3-4 kat arttı
Diyanet İşleri Başkanı Erbaş 13 milyar TL'lik bütçeyi az buldu! "15 bin imam ve müezzine ihtiyacımız var"
Yazıklar olsun! Nobel jürisindeki Emeritus profesörü Alpar Sevgen'i Boğaziçi Üniversitesi'nden kovdular!
‘Narin’ için yürümek isteyen kadınlara polis engeli!