İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ankara'nın Elmadağ ve Gölbaşı İlçeleri'nde vatandaşlarla bir araya geldi. Akşener dükkanları gezerek esnafın derdini dinledi. Bir dokundu bin ah işitti. Ayakkabı satıcısı bir esnaf Akşener'e “Abla işler çok kötü, inan sabahtan bu yana sadece 50 lira kazanabildim, istersen kasayı göstereyim. Artık dayanacak güç kalmadı. Geçinemiyoruz. Siftahsız dükkan kapatıyoruz. Kira 5 bin lira, bize verilen yardım 750 lira. Gel de geçin. Batma noktasına geldik. Daha çok destek istiyoruz” sözleriyle dert yandı. Bir kadın da, “Eşimin kahvesi vardı, kapatmak zorunda kaldık. Evim kira. İki çocuk var. ‘Bay Kemal, Bay Kemal' diye uğraşacaklarına milletin sorunlarıyla ilgilensinler” dedi.


Esnaf “Çok zor durumdayız. Fiyatlar uçtu” diye konuştu.
YILLARDIR İŞ ARIYOR
Akşener, “Tabletim yok derslere katılamıyorum” diyen küçük çocuğa tablet hediye etti. Bir kırtasiye çalışanı da, “Akşama kadar bir kalem satıyorum, o da bir lira. Eti geçtik, balık bile alamıyoruz” dedi. Bir vatandaş da Akşener'i yolda durdurarak, “Benim oğlum engelli. 26 yaşında işsiz. Sağ gözünü kaybetti, yıllardır iş arıyor. Size yalvarıyorum, elinizi ayağınızı öpeyim. Çalmadığım kapı kalmadı” dedi. Vatandaşa ‘Peki neyle geçiniyorsun' diye soran Akşener, “Bir asgari ücret emeklisiyle” yanıtını aldı. Akşener, vatandaşa yardım sözü verdi.

Esnaf, Akşener'e “Artık sorunlarımızla ilgilenilsin” dedi.
ÇÖZÜM GEREKİYOR
Ziyaretlerinin ardından Akşener, şöyle konuştu: “İşte esnafın hali. Görüyorsunuz geçinemiyorlar. Bu seslere siyaset cenahının kulak vermesi lazım. Artık bir çözüm gerekiyor. Seçmenin bize verdiği görev bu. Biz bu yüzden varız. Benim vaktim var sorunları dinliyorum. Sayın Erdoğan'ın böyle bir vakti elbette olamaz. Çünkü Cumhurbaşkanı, iktidarın başı. Çok işi var.”
https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/ablaislercokkotukasayigostereyim6247654/
Ünlü Fast Food cu TikTok yıldızı kalp krizinden hayatını kaybetti.25 izlenme
Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki gözaltına alındı15 izlenme
Tam kapanma kararı alındı! İşte detaylar...97 izlenme
CHP'li Taşçıer: 'Grip aşısı kaosu sürüyor, aşılar depolarda mahsur kaldı'34 izlenme
CHP Lideri Özgür Özel, Adana'dan Silivri'ye başlatılan yürüyüşe katıldı16 izlenme
YSK için çok konuşulacak iddia: "6'ya 5 karar verecek"452 izlenme
İğrenç olay sonrası o tarikattan kopmalar başladı!71 izlenme
İçişleri Bakanı Yerlikaya ikinci teröristin de kimliğini duyurdu: "PKK terör örgütü üyesi Mine Sevjin Alçiçek"44 izlenme
AKP'nin oy oranı dindar seçmenlerde yüzde 10 düştü!
Tolga Şardan açıkladı: "Kara Harp Okulu'nda İzmir Marşı yasaklanmış"
Yaşlı nüfus İŞKUR kapısında: Yılın ilk 9 ayında 60-65 yaş üstü 6 bin 349 kişi işe yerleştirildi
Ekrem İmamoğlu rekor kırdı! 11 saatte 631 bin #herşeyçokgüzelolacak